Unibet: Westwood, Kaymer og Pieters udvalgt som wildcard plukker

Darren Clarke har valgt Lee Westwood, Martin Kaymer og Thomas Pieters som hans tre vilde kort til Europas forsvar af Ryder Cup på Hazeltine.

Det betyder, at der ikke er plads til Skotlands verden No20 Russell Knox, der sluttede tiende i kvalifikation, 0,04 point foran Pieters.

Med rookies påfyldte fem af de ni automatiske Unibet kvalificerede steder – selvom en af dem var mesterkampen Danny Willett – havde Clarke ikke gjort nogen hemmelighed ønskede at “balancere holdet” med erfarne spillere til turneringen, der starter i Minnesota den 30. september. Darren Clarke skal bestemme, hvor mange Ryder Cup rookies er for mange | Ewan Murray Læs mere

Westwood og Kaymer havde længe været favoritter til at blive udvalgt og færdiggjort 13 og 14 på verdenspointslisten, med Westwood sikre et tiende på Unibet betting sider med bonus hinanden følgende udseende i arrangementet.Den 43-årige sidste sejr kom i Indonesien i april 2015, men han var fælles næst bag Willett i Augusta og har optaget fire andre top 15-finish fra en begrænset tidsplan.

Kaymers seneste sejr kom da tyskerne hævdede sin anden store titel i 2014 US Open, men seks top-10’er i hans sidste 12 events – herunder sjette i sidste event i Danmark – er kombineret med erfaringerne fra Europas seneste tre Ryder Cup sejre, herunder sikring af det punkt, der blev beholdt trofæet i Medinah.

Knox ville have kvalificeret sig, hvis han havde været Unibet europæisk turmedlem, da han vandt WGC-HSBC Champions i november i november og øgede sin sag ved at tilføje Travellers Championship tidligere i måneden.

Pieters seneste form viste sig uimodståelig efter den belgiske færdige fjerde i OL og anden i forsvaret af sin tjekkiske mester titel den følgende uge, før han vandt i Danmark søndag.Den 24-årige havde skudt åbningsrundene på 62 og 71 mens de spillede Unibet bonus sammen med Clarke.