Betclic

BetClic je osnivačka grupacija BetClic Enterprise Group, velike tvrtke koja posjeduje nekoliko velikih tvrtki za kockanje diljem svijeta. Iako je tvrtka započela svoj život u Londonu, 2005. godine BetClic je zapravo osnovao Francuz Nicolas Béraud, koji je započeo s jednim zaposlenikom i početnim ulaganjem od 3 milijuna eura. Mangas Gaming je 2008. kupio 75% BetClic-a od svog vlasnika za 50 milijuna eura. Za svoje britanske operacije, BetClic ima sjedište u Gibraltaru, a licencira Komisija za kockanje GB-a. BetClic je također registriran na Malti, sjedište ima u Londonu i ima licencu za klađenje za cijelu EU.

Ovaj BetClic pregled detaljnije će pogledati što kladionica može ponuditi ljubiteljima sportskih klađenja i može li tvrtka tvrditi da je jedna od najboljih online kladionica kao rezultat BetClic bonusa.

Općenito, BetClic.com nudi dobar standard usluge kupcima sportskih klađenja bez da je posebno izvrstan ili izvanredan. Dostupni bonusi su dobri, ali novi kupci ne nude besplatnu ponudu za ulaganje ili podudarni depozitni bonus, a sezonski bonusi nisu među najboljim ponudama za besplatne oklade.

Unatoč BetClic bonusu, korisničke usluge su dobre, a funkcija live chat zaista korisna za korisnike sa upitima. BetClic također čini sve napore kako bi kupci dobili odgovor na svoja pitanja u roku od 24 sata. Na BetClic-u je dostupan dobar raspon tržišta uživo i reprodukcije, a svi nadolazeći događaji uživo prikazani su u praktičnom kalendaru.

Općenito, ocjena BetClic-a je dobra u nekim područjima, a manje u drugim. Ovaj pregled BetClic trebao bi vam pomoći identificirati područja u kojima je tvrtka jaka i druga mjesta u kojima može biti bolja vrijednost ostalih kladionica.

Ovaj je bonus dostupan samo u određenim sportovima i natjecanjima za te sportove. Sportovi su nogomet, košarka i hokej na ledu. Natjecanja na koja se može primijeniti bonus navedeni su u odjeljcima s uvjetima i odredbama na web stranici BetClic. Ovo je pravi novčani bonus, bez ikakvih zahtjeva za igranje, a maksimalno pojačanje u ponudi je 10 000 eura.

Drugi bonus koji je dostupan BetClic kupcima će zanimati ljubitelje aplikacija za klađenje putem mobilnih uređaja. Ovaj bonus ima oblik povrata za izgubljene oklade. Prva oklada koju korisnik postavi putem BetClic aplikacije ili web-lokacije putem mobilne verzije ne uključuje rizik. Ako se ulog izgubi, BetClic će vratiti svoju vrijednost kao besplatna oklada do maksimalne vrijednosti od 10 €.

BetClic nudi i sezonske bonuse i bonuse koji se odnose na događaje, a koji se obično odnose na teniska ili nogometna natjecanja. Ti bonusi mogu biti u obliku besplatnih oklada, povrata ili povećanja dobiti, ovisno o sportu i natjecanju.

Pronalaženje opcija za kontakt s korisnicima u BetClic-u nije tako jednostavno, s karticom kontakata skrivenom pri dnu početne stranice, sitnim tiskom. Međutim, kad ih se pronađe, oni nude pristojnu razinu usluge. Dostupni su i objekti za Betclic chat i e-pošta, a funkcija chat chat uživo je korisna značajka, gdje se kupci informišu koliko će vremena trebati da predstavnik kupca odgovori na njihov upit.

Ovaj pregled BetClic također je utvrdio da je e-pošta koristan način za kontaktiranje tima za korisničku službu u kladionici. Od kupaca se traži da dostave telefonski broj sa svim upitima kako bi tim za korisnike mogao odgovoriti odgovarajućom spremnošću. Kao i kod funkcije live chat, vrijeme odgovora daje se na licu mjesta, a na e-poštu se obično odgovara unutar 24 sata.

U BetClic-u se nalazi prilično standardan spektar sportova, baš kao i kod bilo kojeg drugog kladionika vani. Kupci mogu naći tržišta na oba koda ragbija, kriketa, tenisa i američkih sportova poput bejzbola. Budući da je BetClic tvrtka s jakim europskim korijenima, punteri mogu pronaći tržišta za sport poput odbojke i rukometa. Dostupni su i specijalci poput identiteta sljedećeg Jamesa Bonda.

Korisna značajka stranice je kalendar događanja, u kojem su navedeni svi nadolazeći događaji na kojima BetClic nudi tržišta. Svim kupcima postaje jasno koja su tržišta dostupna za svaki sport u narednim danima i vrlo je korisna značajka web mjesta.

Za BetClic depozit i povlačenje sredstava dostupan je niz metoda. Korisnici mogu položiti novac putem Visa debitnih i kreditnih kartica, Maestro ili Mastercard. bankovni prijenos, Skrill, Paysafecard i Neteller ostale su opcije. Minimalni i maksimalni iznosi povlačenja primjenjuju se na bilo kakvo podizanje novca koje klijent izvrši pomoću debitne ili kreditne kartice. Ta se ograničenja razlikuju ovisno o tome koji korisnik usluga koristi. Oni se jasno prikazuju kada punter napravi povlačenje sa svog BetClic računa. Svako povlačenje koje su napravili Skrill i Neteller ne smije biti veće od deset tisuća britanskih funti (10 000 funti) u jednoj transakciji.

Betclic partners:
Betclic NL Betclic Serbia Betclic Russia Betclic Germany Betclic England Betclic Bulgaria Betclic Czech Republic Betclic Espana Betclic France Betclic Hrvatska Betclic Holland Betclic Norge Betclic Portugal Betclic Srbsko