Bet365 sportfogadas online

Az ír cég Bet365 egy egész szerencsejáték-struktúra, amely magában foglalja a póker, a kaszinó, a lottó, a bingó, de a vállalat elsőbbsége a könyvvásárlás.

A Bet365 a vezető ír kaszinó, és az egyik vezető pozíciót foglalja el az összes brit vállalat között. 1988 óta létezik, Írországban több mint 200 elfogadóhely és több mint száz az Egyesült Királyságban. A vállalat írországi engedéllyel működik. Az iroda népszerűségét a pénzforgalom adatai igazolják – csak az elmúlt évben a Bet365-hatalom árainak összege 2,75 milliárd euró volt.

A Bet365 sportfogadás bónusz könyvesbolt irodájának helyszíne sportfogadás kényelmes, funkcionális és kellemes. Azonban azt mondhatjuk, hogy az orosz nyelvű játékosok számára a webhely használatával jelentős nehézségek adódhatnak. Először is, mert az oldal csak 2 nyelvre fordítható – angol és spanyol. Azonban annak köszönhetően, hogy a webhely kialakítása nagyon jól átgondolt – színes és nagyobb betűméretű betűkkel minden fontos elem a játékos számára kiemelkedik, a játékos, még az angol nyelvtudás minimális ismeretében is, tisztában van azzal, hogy az oldal működik. Másodszor – a sorban nem a szokásos tizedes, hanem a frakcionális együtthatókat adjuk meg, de régóta régóta megszokhatjuk őket.

A sorban sok sport – több mint 40 kategória. A szokásos labdarúgás, a tenisz, a jégkorong és még sokan mások mellett különös figyelmet fordítanak a tipikus brit hobbikra – lóversenyekre és kutyafajtákra. Számukra olyan kedvező feltételeket is kínálnak, mint a visszatérítés, ha a ló nem érte el a célvonalat. Emellett elfogadásra kerülnek a legfontosabb kulturális és politikai események fogadása.

A képviselt ligák és bajnokságok száma a Bet365-ban majdnem a legnagyobb. Vannak olyan fogadások is, amelyek néhány hónapon belül kezdődnek.

A meccs festmény is elég nagy – ez nem olyan magas, mint lehetséges, de akár 50 további licitálási lehetőséget is tartalmazhat.

együtthatók

A fő jellemző és a hiányzó együtthatók a Bet365-hatalomban azok tört formátuma, szokatlan a nem brit szereplők számára. Azonban, hogy megértsük őket, nem olyan nehéz. Például egy tenisz meccs esetén a 2/5 és a 2/1 esélye beállítható az első és a második játékos megnyerésére. A frakció mutatja a nettó nyereség arányát a tét összegével. Tehát, ha az első játékos 100 hagyományos egységet helyez el, akkor 100, 2/5 = 40 nyereségegységet kapunk, ami megegyezik a szokásos 1.4-es együtthatóval. A második esetben analóg számításokkal 200 hagyományos egység nyereségét vagy 3,0-as együtthatót kapunk

A frakcionált formátum miatt a Bet365 koefficiensek nem mindig nagyon pontosak – a vonal bármely irányba ferde lehet. Ugyanezen okból a vonalban lévő együtthatók változása meglehetősen ritka – a frakciók kellően nagy lépése miatt. Az együtthatók értéke azonban jó szinten átlagosan 6,3% – a maximális indikátorok, mint mindig, a futball és a tenisz esetében – körülbelül 8%, a legkevésbé jellemző a brit és az amerikai sportok esetében – körülbelül 4%.

Pénzügy és kifizetések

Nyisson egy fiókot a Bet365-ben, angol font, dollár vagy euró. A Bet365 minimális befizetés, valamint a visszavonás összege 10 dollár. A legmegfelelőbb átutalási módok közül megemlítheti az átutalást a Visa bankkártyájáról, a Moneybookers elektronikus pénzátutalási rendszerről, banki átutalásokról. A jutalékot egyáltalán nem számítjuk fel, kivéve a bankon keresztül történő pénzeszközök visszavonása esetén – ebben az esetben a bank jutaléka fizethető.

Technikai támogatás

A technikai támogatást e-mailen vagy telefonon keresztül is elérheti. Az Írország és az Egyesült Királyság területéről érkező hívások ingyenesek, más államokra pedig felszámolásra kerülnek.

read more: Bet365 ( alternatív link )  – mobil sportfogadás