RG III i Cleveland Browns su Energybet tragedija jedni za druge

Predvidljivo, Browns je izgubio u nedjelju popodne, a Griffin nije dobro igrao u onome što mu je tek drugi put u gotovo dvije godine. Zapravo, brojevi će reći da je bio nešto blisko groznom, dovršavajući samo 12-od-28 prijelaza za 104 jarde bez dodira i presretanja. On je čak nadahnuo gif beskorisnosti, a ne da su gifovi uzaludnosti rijetki kada se radi o Browns.Ramzy Nasrallah.

Nakon Griffin je povrijedio rame u Brownovoj početnoj utakmici i bio je stavljen na ozlijeđenu rezervu, vaš je autor glupo zaključio da je Griffinova karijera završila, jer je to učinio Energybet njegovim odbijanjem da izbjegne kontakt. Vaš autor je na trenutak zaboravio da je NFL liga od druge i treće i četvrte i pete šanse.Pogotovo kada je igrač u pitanju jednom pokazao dovoljno obećanja da je tim NFL-a zamijenio tri prvog kruga kako bi ga odabrao na drugom mjestu u nacrtu. Autor je također zaboravio napomenuti da je ovaj nacrt bio prije samo četiri i pol godine i da, iako se čini da je Griffin proveo 20 sezona drame kao profesionalac, još uvijek može izazvati zanimanje trenera. To nije kao NFL je liga učitava s velikim mladim quarterbacks.Fans mogao dovesti oružje na stadione pod predloženi račun u Washingtonu. Pročitajte više

Sve kritike RGIII danas bi trebao biti ublažen činjenicom nedjelja igra je igrao u vrste uvjeta koji bi odgovarali Iditarodovim psima za sanjkanje i da je držanje – a kamoli bacanje – nogomet izgledalo kao dovoljan izazov.Te kritike trebale bi također Energybet utjecati na činjenicu da Browns (sada samo tri utakmice daleko od 0-16) možda nisu najviše fokusirane na timove. Dokaz za to došao je u savršenom propuštanju da je puni igrač Danny Vitale pao dok je bio široko otvoren, a Griffina je svoj prvi touchdown put od 2014. godine koštao.

No, osim tih napomena, on i dalje ostaje dugačak da bi bio nešto slično bek koji je zasjenio ligu u svojoj sezoni početnika prije nego što mu se koljeno rastrgalo. Činjenica je da Griffin više nije izrezan da bi bio NFL bek. Vjerojatno će se to uvijek loše završiti bez obzira na veličinu koju su mu pravi nogometni stručnjaci predvidjeli.Donald J. Trump (@realDonaldTrump) @ Redskins QB @RGIII je vrlo poseban igrač. On je uzbudljiv za gledanje i pametan na terenu.Nevjerojatan talent.December 4, 2012

Dobra je vjerojatnost da će ga Browns ponovno probati kao starter. Koji drugi izbor imaju? U petak, Jackson je nagovijestio koliko je novinarima rekao: “Vidio sam ga samo kako zaista ne igra niti za punu igru. Što više informacija, više vremena dobijem priliku Energybet procijeniti ga, to će biti bolje. Reći ću to opet, ne očekujem da sve ide savršeno. Nije. Ne želim staviti takvu vrstu pritiska ni na koga. ”

I tako će se Griffinova spiralna karijera zadržati još malo. Nakon utakmice rekao je da je “zahrđao”, a zatim novinarima rekao: “Možete se samo prebaciti ili se boriti kroz njega.Zadovoljan sam načinom na koji sam se borio kroz to. ”Nedjelja nije bila njegova krivica, ali čini se da je krenuo na neslavni kraj nogometnog života koji je nekada imao takvo obećanje. read more

< Razgovarajmo o Teksašanima iz Houstona koji su sada na prvom mjestu u Južnoafričkoj federaciji nakon pobjede na cesti 22-17 preko Coltova u Indianapolisu. Razgovarajmo o tome kako Texans trči natrag Lamar Miller koji je postigao ovaj touchdown ovdje i sada ima 1.010 jardi koji trče u tiho impresivnoj sezoni.Razgovarajmo o Indianep Lucku koji je bolje prošao od Griffina, igrača s kojim će zauvijek biti povezan, ali čija su dva presretanja bila ključna za Coltsov poraz. Razgovarajmo, također, o razočaravajućem Houstonskom braniču Brocku Osweileru na kojem su Texansi dodijelili 37 milijuna dolara jamstva prije ove sezone – njegov tim je Energybet pobijedio unatoč 147 prolaznih metara i presretanju.

Pričajmo o svemu osim o velikom , plavo, jiggling, valovito stvorenje iza završne zone. Please.Fantasy player tjedna

Ako je Pittsburgh bek pobunjenik Ben Roethlisberger presreo tri puta i nema touchdown prolaz u utakmici na cesti na snijegu, izgleda da je dobra šansa da će Steelersi izgubiti.Razlika je, ovaj put, u tome što kada nije završio propusnice za obrambene igrače u protivničkoj momčadi, dao je loptu trčanju le’Von Bella koji je izabrao jedan dan za najveću igru ​​u svojoj karijeri. U ovom snježnom talasu snijega zvono, Bell je promrmljao 236 jardi na 38 karata i tri touchdowna. Također je uhvatio četiri propusnice za još 62 jarda.

Oh, i Steelersi su pobijedili sa 27-20, zadržavajući svoje mjesto na prvom mjestu u AFC North.Stat tjedna

To vam se sviđa? ”

Zar ne? Citat tjedna Facebook Twitter Pinterest Russell Wilson imao je svoju najgoru utakmicu sezone u nedjelju protiv Packera. Fotografija: Dylan Buell / Getty Images

Što još može Seattle zaljubljenik Russell Wilson radovati nakon utakmice u kojoj je bio presretnut pet puta?Wilson je otišao u igru ​​s pet presretanja za cijelu sezonu i imao je samo 39 u svojoj petogodišnjoj karijeri tako da je pet u danu bila velika. Stvarno velika. Gubitak Seahawksa 38-10 u Green Bayu nastavio je pokazivati ​​da je Seattle možda ispod razine Super Bowla. Wilson očito nije bio oštar i još uvijek nema neuhvatljivost koju je imao u prošlim sezonama. Ofanzivna linija Seahawksa ostaje u tijeku. Možda je to bio nezgrapni. Svi timovi ih povremeno imaju.Ali u vrijeme kada je Seattle morao izgraditi neki zamah, pali su umjesto toga na 8-4-1, a iza Detroita za prvi krug doigravanja u playoffu. U drugim krajevima lige

– Detroit quarterback Matthew Stafford je preselio srednji Energybet prst svoje ruke u pobjedu Lionsa 20-17 nad Chicagu, što je rezultiralo iznenađujućim trčanjem do vrha NFC-a za Lions. Rekao je da ga ozljeda neće prisiliti da propusti vrijeme, ali to bi moglo utjecati na njegov nastup do kraja sezone.

– Kvoterbek Tennesseeja Marcus Mariota završio je samo šest prolaza za 88 jardi, a ipak nekako svoje Titane držali su da pobijede Denver 13-10. To unatoč Broncos kvarterec Trevor Siemian bacanje za 334 metara.Ponekad stvari jednostavno nemaju smisla.

– Minnesota kicker Kai Forbath mogao je biti kandidat za našeg fantastičnog igrača tjedna koji je pogodio sva četiri pokušaja, ali on je bio samo jedan za -Dva na dodatne pokušaje točaka. Ipak, četiri terenska gola bila su ključna u pobjedi Vikinga ’25-16 u Jacksonvilleu. Presreli su jednom i imali prolaznu ocjenu 75,5, ali je pomogao dovesti New York da se okupi od 14 dolje u drugom poluvremenu i pobijedi San Francisco 23-17 u produžetku. Pobjeda na mlaznicama također je pomogla proširiti tmurnu sezonu 49ersa koja postaje sve opasnija u tjednu. Zapravo, da nije bilo Clevelandovog zapisa 0-13, zapisnik o Niners 1-12 vjerojatno bi se govorio o više.