Nakon Sparta i Slavia, Pilsen se želi okrenuti. Budimo pošteni, nasmijao se Hasek

Trener misli slavenske Bohemians slučajno imao drugoj minuti, vratar FRYŠTÁK ran na Jan Sykora sa Muris Mešanović. Domaći vratar skrenuo loptu seamed napadača, dorážku Sykora zatim udario gol linije kapetan Michal Šmid.

„To je bila prekretnica trenutak, uzeli smo vjetar iz jedara”, rekao je Hasek. “Htjeli smo voziti naše suparnike, htjeli smo gurati i brzo privući naše navijače na našu stranu. Nije postigao gol, ali samopouzdanje je pala. Na mnogim našim igračima su u prvoj polovici da vidi lagani strah da se igra. „

predgrupa tada ponudio vrlo zanimljiv, Bohemians branio duboko u bloku, a rijetko je pokušao izvesti protunapad, a Slavia obrambeni bedem uzalud da prevlada.Sicorijanski centri bili su opasni, ali na kraju im je nedostajalo suigrač. Jaroslav Zmrhal, kapetan derbija u subotnjoj derbi, pucao je iza iza šesnaestog sljedećeg. Druga polovica bila je mnogo privlačnija – pogotovo s domaćeg stajališta. “Bili smo udobniji”, vidio je Hasek. “Naše su prilike došle, tri situacije u kojima smo mogli misliti na cilj.”

Dakle:

Rudolf Reiterov centar prizemlja nalazi se u središtu pozornosti kliznog Jamesa Heapa.SUDAC Zbynek Proske jedanaesterac pogrešno neodpískal, klizanje ne računa kao prirodni pokret.

Tada je nakon kornera otkaz teško branitelj Milan Kocić, u splet tijela udaraju njegov suigrač Evgeni Kabajeva. „Oni su digli ruke”, rekao je Hasek

Na kraju, Natch olakšavanja James Nečas -.. Mladi veznjak napravio potez donio loptu suigrača, ali je iskrcana položaj vrata podgriz

Bohemians više Slavia mogao ići naprijed i osvojiti!

„igrači ostaviti sve na terenu i to je bilo dovoljno naglasiti. S malo sreće bilo bi dovoljno za troje.I malo sreće nije bilo dovoljno za ništa “, rekao je diplomatski trener klokanova. „Mi uzeti bod”, rekao je on.

Home nogometaši također konzultirati s Milanom Škoda, najbolji strijelac prošle godine, što je za rušenje igre za Slavia stranu kao zamjena.

„Naprijed, znali smo da se takva situacija može nastati da Škoda sigurno počinje”, rekao je golman Tomas Frystak. “Znali smo da će Slavia olakšati mu da mu dade duge balone. Imali smo dva obrambena veznjaka koji je umnožavanje i pomogao stoperům „, rekao je Bohemians trenutni broj.

Klokani kravata protiv Slavijom i dalje je veliki uvod godine, ali je izgubio. Pobijedili su Karvinu, oduzeti od Brna.Također su osvojili bodove u prvom krugu i Sparta.

“Sretan sam što sam osvojio dva vrhunska tima. Bit će nam drago ako budemo pošteni i ako možemo dobiti treći, nemojmo ometati igru “, nasmijio se Hašek. S Pilsenom, koji je mislio na “treću momčad”, Bohemians igraju u devetom krugu.