Zlatan Ibrahimović se povlači dok se Švedska uputi da izađe iz Belgije

Tako je poglavlje zatvoreno nakon značajnih 116 kapa i 62 golova. Ovo se pokazalo igrom koja se odigrala sa dvije usporedne crte. Jedan za Belgiju, koji je neobičan tim za kretanje glave. Na kraju svega, oni su se skupljali pred svojim navijačima, zadovoljni što su napredovali u knock-out krugu u polovici izvučenog što su navodno zavidjeli od drugih velikana. Susreću sljedeću Mađarsku, ali takva je nejasna priroda njihovih izvedbi, ne bi trebalo biti dan da će se valcerirati. Čisti talent? Naravno. No, ostaje i dalje zabrinutost za izjednačenost u pogledu ravnoteže i uzorka tima. Švedska priča zahtijeva i refleksiju. Oni su ovdje donijeli najbolju izvedbu u Euro 2016, čak i ako je prekinuo. Naravno, većinu su oči privukle Zlatana. Imao je gotovo trenutke.Oni pametni pokreti koji Energy Bet uspijevaju izgledati grubo i baletno odjednom. Udarac je pogodio lice cilja. Slobodno udarcem odbija Thibaut Courtois. Neke napajane zaglavlja. Čak je upravljao loptom u mrežu, a jedna od tih divovskih ispruženih nogu uspravila se kako bi uspostavila kontakt s točkom nožnog prsta. Nije bilo dopušteno, nejasno. Nije bilo loše, a ako se sumnja da li je Marcus Berg podigao prolaz preko Tobya Alderweirelda s visokom stopalom u pristupu, izgledao je više poput niske glave. Nije trebalo biti.

Švedska trener Erik Hamren bio je na kraju svega nesklon. “Nadao sam se da bi mogao bolje završiti”, rekao je.Trener, koji odstupi nakon sedam godina, također je zamišljao još dva centuriona koji se povlače s međunarodne scene, vratar Andreas Isaksson i srednjeg kruga streljačica Kim Kallstrom. Obje su imale izvrsne igre. “Sva tri se zaustavljaju na igranju i oni su doista bili jako dobri za dugo vremena”, rekao je Hamren. “Htjela sam da imaju bolji završetak od ovoga.” On je objasnio da Švedska ne smije izdržati previše velikih nada u pronalaženju drugog Ibra. “Ne. Poseban je. Nadam se da možemo pronaći još jednog igrača koji nije Zlatan, ali stvarno je dobar.Mislim da u maloj zemlji poput Švedske ne možete pronaći još jednog Zlatana jer je doista jedinstven. ” U međuvremenu, jedan klaster visokih klasičnih igrača za Belgiju pritišće, tražeći način igranja koji ih zavaruje u više koherentnu silu. Bili su malo zbunjujući jer su uključili bljeskove talenta, slatki nogomet, a zatim su se neko vrijeme isključili. Lako je pronađete odjednom da zadirkujete na neke od njihovih Energy Bet kombinacija, a potom sumnjate zašto nisu toliko rafinirane kao tim kao što bi trebale biti.

Velcro kontrola Kevina De Bruynea bila je središnja toliko njihov najbolji posao. Smještena u sredini, slobodno lutati i oštetiti, bio je ključni utjecaj.Belgijska prijetnja došla je na različite načine – trenutačno prolazeći prolazi, mazy dribbles sljedeće, vrhnje križevi skočio na strane s vremena na vrijeme. De Bruyne bio je čovjek koji ih podići s puškom iz plava, niska pukotina koja je pozvala jakog jednosatnog spasiti od Isakssona dok su kasno okrenuli vijak. Švedski je vratar ponovno izbacio u zabranu Romelu Lukaku. Konačno, Belgija je pozvala trenutak koji se broji.Nainggolan je letio, a metak je konačno porazio Isakssona i to je bilo. “Neki su mislili da smo bili mrtvi nakon prve utakmice [protiv Italije], ali smo ovdje, vratili smo se i idemo u Toulouse igrati Mađarsku”, primijetio je Marc Wilmots.

trenutak da potraže Ibrahimovića. “Velika osoba nogometa prestaje, pa sam mu rekao bravo za svoju karijeru”, rekao je. “Znam kad završite svoju međunarodnu karijeru vrlo je teško. Želio sam mu sreću za budućnost. ”

Pjesma” Nemoj me odvesti kući “bila je soundtrack ovog turnira, ali Ibrahimović odlazi. On ostavlja razmišljati o svojoj budućnosti i završetku međunarodnih napora. To će biti ljeto velike refleksije za takvu ogromnu figuru u švedskom nogometu. Au revoir Zlatan.Ponekad je bio apsolutno spektakularan. Zlatan Ibrahimović iz Švedske koristi svoje dugačke noge kako bi zabio loptu pored belgijskog vratara Thibaut Courtois, s lijeve strane iu mrežu, ali cilj nije bio dopušten. read more