Zatvorenik Sipacova? Voditelj je ponovno izračunao, ruska zvijezda razmišlja o bijegu

Kod kuće u St. Petersburgu bio kralj

zvijezda prve magnitude

Boje SKA proveo granice KHL fantastična sezona -.. Bljesne sa 76 bodova i značajno potpisao pod profita Gagarin kupu.

Nakon što je zablistao i na međunarodnoj sceni, zahvaljujući njemu, uzeo je Rusima u Kölnu, Svjetsko prvenstvo brončane.

Što više možete tražiti?

za Šipačova osvojili sportske ambicije, želio osvojiti NHL.A što je napustio grad na rijeci Nevi.

Zbog starta u ime Vegas Golden Knights.

mu novi klub na karti poznatom natjecanju obećao devet milijuna dolara za dvije godine i broji ga kao voditelj prvog reda. „Vadim je vrlo zgodan playmakera, vjerujemo da će biti na snazi”, rekao je na dan potpisivanja generalnog menadžera Georgea McPhee.

ponudio tako svježe u svojim tridesetima veliku priliku pokazati što on može učiniti. On ju je održana.

Ali onda McPhee izvanredna prilika Šipačovovi nemilosrdno dok drakonski istrgnuto iz ruku.

Zašto?Uglavnom zbog vlastite pogrešne prosudbe.

U nacrtu ekspanzije, on je odabrao 15 branitelja, vjerojatno s obrazloženjem da su dobri leđa su rijetka roba trgovanje i da će lako zamijeniti za visokim povratom.

McPhee je računano.Udal samo bek, ali to ne povoljno, a třiadvacetičlenné igrači imali su ostali devet.

Ništa od kojih bi mogao biti poslan na farmu bez da moraju ići kroz nezaštićene igrača dokumenta, gdje je nakon 24 sata bio je dostupan drugim klubovima besplatno.

McPhee bi na taj način došao do vrijedne “robe” bez ikakve naknade. Taj rizik je uspio izbjeći pa su se preselili u AHL talentirani mladi Shea Theodore Alex Tuch i barem formalno Šipačova.

Ni dao uvjeti ugovora nisu djelo na farmu preko nezaštićenih igrača.

“Nijedna od njih nije poslana u izvedbu”, potvrđuje McPhee.Příhodnému jednostavno su zbog vrste ugovora ponudio Zlatni vitezovi mogli imati onoliko branitelje.

postupno trejdovat. Početna

Dok Teodora onih sa sigurnosnom timu (Chicago Vukovi) krećemo, Šipačov ostaje bez utakmica prakse u grijehu. On je vodič svojoj ženi koja ne govori engleski. Prema Kalninu, on je strpljiv. Želi igrati, oblačiti džemper u Las Vegasu.Inače bježi, vjerojatno natrag u St. Petersburgu i zabojuje imenovanje na Olimpijskim igrama.

Iako da bi Šipačov vraćanja u SKA pitali zanijekati njegovu zastupniku Petr Svoboda, iza kulisa nezadovoljstva ruci ruskom govornom sve i glasnije.

I to toliko da postoje nagađanja da Šipačov mogu se premjestiti u NHL.

McPhee produktivni naprijed ne želim izgubiti, ja bih biti najveća akvizicija ljeta je vidio na ledu. Ali kada će to biti? Kada će moći pregovarati o transferima višak branitelja? „Nemam točan datum kada će se to dogoditi”, priznaje on.

No, vjerojatno jedan Šipačov odabrao datum. Trajanje Vašeg leta do KHL-a. Hoće li mu doći?