Zadatak za Slavia: konačno pobijediti. Olomouc čeka Jablonec

Prethod je prošlog petka između Bohemaca i Ostrave. U subotu, na programu je šest utakmica, jedina u nedjelju – sparing dvoboj Sparta i Pilsen.

“Mi ćemo razveseliti Sparta”, priznao je ludi trener Shilhav. On i ostali progonitelji trebaju Pilsen da prestanu pobijediti. Na glavi stola ima naslov od sedam bodova i očito neustrašivo majstori iza naslova.

Prije sezone malo ih očekuje: utakmica drugog tima održat će se u desetom krugu Olomouca i Jabloneca. Obje momčadi su izgubile samo do Pilsena. Blagi omiljeni je vjerojatno dom, ali ne zna Jablonec.Samo jednom u njegovih posljednjih devet utakmica su pobijedili, te izvan Sjeverne Češka imao sedam uzastopnih izgubljenih. Početna

„Mi smo postavljanje još jedan kvalitetan nastup u nas, nadamo se, donijeti će tri boda. Uz Jablonecovu igru, to bi mogao biti dobar nogomet “, kaže Ladislav Onofrej, pomoćni trener Jílka.

“Sada smo također u dobrom stanju, pa mislim da će to biti uravnotežena utakmica. Vidio sam posljednje tri utakmice Olomouca, pokušavajući igrati poput nas. Ne kopaju i pokušavaju igrati zemlju. Vjerojatno ne pada puno golova, to će biti oko jedan ili dva gola zabio „, predviđa trener Jablonec Zdenek Klucký. Početna

Rimski Pivarník će biti treći trener koji će voditi ovu godinu Zbrojovka Brno u ligi utakmicu.Bivši trener Olomouca, Bohemia i Pilsena ima težak zadatak – pobijediti najlošiji tim lige.

“Dosad smo govorili o elementima sustava i organizaciji igre. S tim se igračima identificiraju, naravno, nisu ga doživjeli tako kratko. Radili smo na psihi. Rezultat dokazuje da odgovara „objasnio Pivarník Početna

S druge strane, vrlo Šumulikovski kapetan protivnik, upozorava:” Trener zamjena se dogodi da je klima u kabinskog osoblja i pušten uz aut. Nadam se da to neće biti slučaj i mi ćemo savjetovati Brnu. ”

Stanislav Levý započeo je sezonu na klupi. Kad se preselio na mjesto ravnatelja sporta, tim je preuzeo Michal Kordulu.Prva nagrada još uvijek čeka.

Prošle sezone Mladá Boleslav i Teplice borili su se za Europski kup do posljednjeg kruga. Ove godine oba su kluba u maloj sezoni ušli u sezonu.

Boleslav, koji je do četrnaestoga, posebno je zabrinut. U devet utakmica osvojila je samo sedam bodova.Teplice su na sedmom mjestu dvanaest bodova.

„Teplice su doživjeli i koordinirani tim protiv kojeg neće biti lako provesti, ali moramo to dokazati sa maksimalnom koncentracijom u borbi za tri boda”, kaže Dušan Uhrin Jr., koji je Boleslav u generalni direktor sportskog. Početna

Zbog ozljede Teplice vratara s brojem jedan među štapovima protiv svog bivšeg kluba Jakub Diviša. “Pokušat ću ne učiniti emocije, bilo bi kontraproduktivno. Boleslav uspjeti, ne u idealnom stanju, a mi ćemo pokušati iskoristiti „, rekao je on.

Dukla predstavnik prije pauze postignut nakon pobjede nad Spartom, sada se priprema za svoj šesti gostovanje ove sezone.Upravo je donijela jednu točku.

“Želimo se usredotočiti kao Sparta i Liberec na pobjedu. Ove sezone do sada vani igrati drugačije kod kuće, želimo ispraviti ovu nepovoljnu ravnotežu, iako smo znali da je samo u Liberecu to će biti vrlo teško „, rekao je trener Dukla Jaroslav Hynek. Home

Međutim, Liberec kod kuće, također. Nakon pobjede Zlina u prvom krugu, nije pobijedio. “Kod kuće moramo odvesti kući, nismo osvojili tri utakmice. Dukla je momčad koja je snažna na lopti, u kombinaciji i teže se pod pritiskom. S druge strane, to je jači kod kuće nego izvan. Vjerujem da će pokazati naše najbolje performanse, možemo to učiniti „, rekao Liberec trener Henry Trpišovský.

od Zlín ulazi u šalicu sljedeći tjedan.Pet dana nakon utakmice s Jihlava ih čeka u Europsku ligu Kopenhagen.

„Imamo pred nama vrlo ambiciozan program, koji također očekuju dva važna kući liga podudara s Jihlava i Mlada Boleslav. Ako možemo upravljati oboje, tako da sa sigurnošću možemo pripremiti za čaše „, kaže trener Bohumil Panik Zlin. Početna

Jihlava je pretposljednji na tabeli. Bodovi ove godine prikupljaju samo na domaćem terenu, na otvorenom je ipak bezopasna. Četiri utakmice, četiri poraza, gol 1/12 Početna

„Znamo što stilu Zlin poklone i doživljavaju svoju snagu u domaćem okruženju, gdje ima povoljan niz od početka jeseni.Po ispunjenju taktičkih namjera možemo uspjeti i postići našu utakmicu “, smatra Michal Kadlec, pomoćnik trenera Kopeckyja u Jihlavi.

U proljeće Jihlave u Zlinu osvojio je 3: 0, zahvaljujući kojem je kasnije spasio ligu.

Ne u ligi niti u europskim kupovima. Slavia još nije osvojila još od početka sezone. Sve u svemu ne bi se sedam igara, vezane četiri puta u ligi.

„Karvina ima iskusan tim, to sigurno neće biti lako, ali ide tamo da bi dobili tri boda”, rekao je Jaroslav Šilhavý od Slavijom. Početna

Prošle godine, na putu do naslova Slavia u Karvini, osvojila je 2: 1. I obje njezine golove Mešanovičevih, koji su ove godine uznemireni. Zbog ozljeda pogodio je samo tri utakmice, nije dao gol.Sada svira Praguers Šleske prije putovanja u Španjolskoj, gdje je čeka u četvrtak u Europa ligi Villarreal.

„Bit će sada vrlo zahtjevna programa. Vjerujem da smo uglavnom svi zdravlja i da je ovaj niz utakmica će početi pobjedu „, rekao je Šilhavý.

Za dom ne zbog dogovora klubova odbora vratara Berkovec da Karvina od Slavia domaćina.

“Ako je mančeta najkoncentralnija, a većina igrača ima bolju izvedbu, uspjeli smo napraviti dobar rezultat s njima.Od pripreme prije utakmice osjećam dobro „, rekao je Josip Weber, trener Karvina. Početna

Mogući susret jeseni, barem za Sparta, koja pod trener Stramaccionim Lige posrće i gubi nedjeljni protivnik jednak dvanaest bodova.

“Do trenutka kada smo riješili stol, to bi stvorilo negativnu energiju. Moramo se koncentrirati samo nedjeljom, a ne razmišljati o ostatku sezone „, kaže Andrea Stramaccioni.

Plzen direktno na Letna napada na šest godina star rekord za igrače Sparta Prag je osvojio devet u nizu. Viktoria sada ima isti broj pobjeda, prevladavanje njegov suparnik u nedjelju u tom pogledu?

“Ova serija mi nije važna.Vratio sam se u Pilsenu za statistiku i rekordům, ali zato što sam pobijedio “rekao je Daniel Kolar podršku Pilsen.

” Želim se usredotočiti na borbu koja nas čeka. Ne zanima me zapisi, “slaže se trener Pavel Vrba. “Znamo da će Sparta biti jako vruća, htjet će dokazati svoju kvalitetu. Uvjeren sam da ima i da je samo pitanje vremena prije nego što sjeda „, dodao je on. Početna