Warren Gatland i Stuart Lancaster je Mourinho i Wenger od ragbi unije?

Gatland, nakon što je objavio svoju Svjetskog kupa momčad u ponedjeljak je ono što se zove medija druženje, sjedi sa skupinom print novinara za intervju koji je te noći pod embargom do 10 | iM. On se koristi da ih redovito i, kao netko tko uvijek je imao nešto za reći, oni su vrijedan ostavljajući slobodan neke stranice na notebook.Warren Gatland se spletkama za Englesku da bude „Bazen smrti” fatality | Robert Kitson Opširnije

On ih je odmjereno strogo u posljednje četiri godine, žrtva naslova nakon izjave koje je dao o rivalstvu između Irske i Walesa, a zatim temperament Dylan Hartley. Riječi mogu biti dosadan i nema ih vodi natrag.On je sada uglavnom se ograničava na sjedi na vrhu tablice za tim najavama u svim oblicima medija i televizijskih i radijskih intervjua.

On je optužen ovaj tjedan, njegovoj uzrujanosti, igrajući umne igrice s Englesku govoreći Wales je imao prednost nad svojim grupnim suparnika Svjetskog kupa u znajući njihov najjači stranu (on je rekao da je Lancaster i dalje gledajući u svoje opcije na pola leđa, u drugom redu, u zadnjem redu i u veznom redu).To je bila točka je napravio početkom godine, kada je također rekao, kao što je bio ponoviti ovaj tjedan, da je Engleska također su bili sigurni o njihovom stilu igre „a ne 100% sigurni kamo idu”.

također je odjek onoga što je rekao nakon Walesa pobjede u Dublinu prošli vikend kada je pitao o subotnjem susretu između Engleske i Irske, uz napomenu da je tim koji je izgubio ne bi se događa u Svjetskom kupu u idealnom duševno naoružanog vožnja od dva uzastopna poraza.

Njegov jedan svježi primjedba bila je da je želio imao luksuz da bude u mogućnosti izostaviti centar Luther Burrell, kao Engleska je prije nekoliko dana, kada preferirajući Henry Slade i Sam Burgess [Da Gatland bio u nestašnim raspoloženju, on bi dobio na temu Burgess i to će biti zanimljivo vidjeti što je pristup on uzima s medijima prije 26. rujna susreta s Engleskom s njegovi protivnici imaju početnu prednost što turnira domaćini. Sudac, Jerome Garces, vjerojatno će biti tema razgovora.

Lancaster pristup medijima se razlikuje Gatland-a, što je odraz potreba u Engleskoj slučaju da stvori pokrivenost u zemlji u kojoj ragbi unija nije nacionalni sport.Ona se razlikuje u Walesu i Gatland, kao i njegov kolega Novozelanđani Steve Hansen i Graham Henry pred njim često bio ogorčen zbog načina na mikro usko ispituje na račun makro, što je teško za njega postaviti na dnevni red.

On je otkrio da kada je riječ o odabiru, pozornost je obilno na koji je lijevo, a ne tko je bio uključen, daleko od dana kada je novi kapa će biti prikazani na naslovnoj stranici na sljedećem dnevne novine je sa svojom obitelji.To objašnjava zašto je uzeo odluke da se baci tri Lions iz momčadi na sredini kolovoza, a ne ostaviti ga u ponedjeljak: konačni sedam igrača lijevo iz 31. su u velikoj mjeri novaka, od kojih je četvero prošlog mjeseca osvojio svoje prve kape.

Njihova propusti izazvao jedva Val, kontrast njegovoj bacanja Mike Phillips, Richard Hibbard i Jakova pred Kuka nekoliko tjedana. Gatland je osigurano da nema istjecanja njegovog Svjetskog kupa momčadi koje nisu informiranje unaprijed igrače koji su bili uključeni i reći onima koji su propustili neposredno prije objave.

S druge strane, većina engleskih propusti bili poznato prije Lancaster javno imenovan njegov vod, kao što je rekao neki od igrača dan prije.On je dobio engleski ragbi na stražnjim stranicama dva dana za redom, a dok ste dobili osjećaj ponekad s Gatland da je riječ o medijima u Walesu kao profesionalne rizike, pogled na drugoj strani Severn Bridge je da je nužno zlo.

Lancaster prati svaki konferenciji za medije s ispisa novinar druženje, dostupna posljednji. On nikada nije bio jedan za um igara i njegov pristup može se sažeti u svom odgovoru u utorak, kada je pitanje o Gatland primjedbe. „Osobno, ja bih radije koncentrirati na vlastite stvari. Različite međunarodne treneri imaju različite načine pripreme svoju momčad i priprema za igru. Moj način je da se usredotočite na nas; Ne dobiti koji su uključeni osobno ili nešto više od toga.Mi smo imali takve situacije u prošlosti, a mi smo jako držao svojih principa. To je učinio dobro za nas.”

Kao što je u dva uzastopna pobjeda nad Wales. Nije baš Jose Mourinho protiv Arsène Wenger, ali to nosi usporedbu.Gatland je kao bivši, uvijek spremna uzburkati svoju suprotan broj prije utakmice, bez čineći ga osobno, a Lancaster je više kao potonji, koji smatra da ako on i njegovi igrači dobiti sve što je pravo, nije važno što drugi strana kaže ili does.Sam Warburton voditi Wales protiv Italije u prvom Svjetskog kupa zagrijavanja Opširnije

Gatland je u pravu u tom Lancaster treba performanse i rezultat protiv Irske u subotu, baš kao i njegov suprotni broj Joe Schmidt se za prvaka šest zemalja nakon gubitka u Walesu.Lancaster ima više pitanja kako bi pronašli odgovore na nego je idealan dva tjedna prije početka Svjetskog kupa i zajednički nazivnik za probleme je suočena su dva igrača je izostavio iz svojih planova u ljetnim mjesecima zbog disciplinskih razloga, Manu Tuilagi i Hartley.

Moguće je da Hartley, koji izdržava zabranu koja završava nakon otvaranja Svjetskog kupa igra između Engleske i Fidžiju, igra neku ulogu u turniru, baš kao odluku Gatland je da spomenemo samo mogu otvoriti dva specijalista kurve vrata Hibbard. Imenovanje ga je kao treći izbor kurvom bi jedva motivirani Lav, ali on bi trebao biti opozvan od svog kluba, Gloucester, on će imati drugačiji način razmišljanja. Hibbard za početak konačnog skupini igra protiv Australije?Igre unutar igre.