Unibet: Haydock vijesti i najbolje oklade za utrku u petak

Trener s jednim stabilnim zvijezdama poželjeti više, ali barem postoji jednostavnost odlukama s kojima se suočava o planovima vožnje. Henry Candy trenutno ima dva vrhunska sportaša i čini se da ga uzrokuje prilično glavobolju u nadolazećem sutrašnjem Sprint Cupu u Haydocku. Plan je bio da se Twilight Son pokrene i Limato odlazi do propustite utrku, barem djelomično u očekivanju da će meka tla prevladati kao što se obično događa u Haydocku u Unibet ranim jesen. Zatim, na jučerašnjoj završnoj fazi, ti su se planovi preokrenuli, a Limato je izjavio da je iznenadio sina Twilight, uglavnom zbog toga što se “dobro” tlo očekuje. No, sada prognoze kažu da će doći do grla kiše preko Haydocka u satima prije utrke, možda u iznosu od 11 mm.Candy, citirajući u današnjem Racing Postu, rekavši kako se Limato neće pokrenuti ako se u opisu ide, ako se spominje meka, sada kaže da će konj sudjelovati sve dok kiša bude u granicama koje su trenutno predviđene, ali nismo Unibet rekla koliko je predviđeno u prognozi koju koristi. Pretpostavljam da bi Limato učinio ne-trkačem, ali morat ćemo zadržati dah i čekati da nam kažemo. Trebao bih reći da gospodin Candy ima svu moju sućut; kasna kiša, koja nikada ne može doći, čini planiranje vrlo teško, a ja okupiti on je dobivanje puno ‘input’ od svojih vlasnika kao dobro. Barem možemo biti prilično sigurni u zvučne površine u Ascot, gdje Jameerah (2,35) izgleda velikodušno 14-1 u sprint hendikepa.Iz staje James Tate koja je letjela u posljednja dva mjeseca, bila je previše svježa po njenom ponavljanju, ali je sljedećeg puta pogodila kamen bolje kada je bodovao Wolverhampton. Ovo će biti njezina prva vožnja na travnjaku jer njezin debi, ali brzo tlo bi trebao biti u redu i mislim da ima dosta više od nje, osobito ako se može podmiriti iza Unibet vjerojatno jakog ritma.

Nap Walpole (3,45), koji je bio daleko od impresivnih kada je zadnji put iskoristio priliku u Thirsk. Ipak, zadržat ću vjeru ovom polu-bratu Rizeeni, koji je imao svoj prvi izlet više od dva mjeseca i mogao bi ovaj put biti oštriji.Još uvijek izgleda dobro hendikepiran i 15-8 je fer.Tipping natjecanje, četvrti dan

Naši dobitnici do sada:

Highland Acclaim 6-1

Paco’s Anđeo 8-1

Lincoln Rocks 9-2

Mia Tesoro 5-2

Naplata dubine 12-1

Coeur Tantre 7 -2

Madam Dancealot 10-1

Cymro 9-1

West Coast Flyer 15-8

I naš lider je:

…koji su se kretali ispred wiggy12 (+ 11.50) sa West Coast Flyerom. Nitko nije pronašao Madam Dancealota i samo kmill68 (+5,50) imao je Cymro.Ostali dobri rezultati: wiggy12 +11.50, moidadem +9.50, Mai11 +8.50, ID3814422 +7, kmill68 +5.50, Copshaw +4, dean055 +3.50, Perry Tang +2.50, wemeanyounoharm +2.50. uzbudljivi vrhunac, željeli bismo vam, na ovim utrkama, vaši savjeti: 4.20 Ascot, 5.00 Haydock, 8.30 Kempton.

Nagradu ovog tjedna, prilično prerano, je kopija RFO-ovog vodiča za skokove za 2016 / 17 sezone, koja će vam biti objavljena u publikaciji u listopadu. Izuzetno koristan Unibet prep-vodič za sve ljubitelje skakanja, godišnja obećanja, konji koje treba slijediti, analiza prošle sezone i savjeti za nadolazeće zimske predstave.Ako ne pobijedite, možete kupiti kopiju ovdje.

Kao i uvijek, naš prvak će biti tip koji vraća najbolju zaradu na zamišljenu ulogu u razini od 1 £ po početnoj cijeni na našim nominiranim utrkama, koji će biti tri Unibet svaki dan do petka. Ne-trkači računaju kao gubitnici. Ako se niste pridružili do ovog tjedna, danas ste dobrodošli, ali ćete početi na -9.

U slučaju kraja na kraju tjedna, pobjednik će biti

Sretno!

Sretno!

Sretno!