Treneri-prijateljima. Svjedočio je jedan drugome na vjenčanju, sada su u Engleskoj

Uz izgled je također povezan s istim filozofije, teško trening režim koji sagradi požurio tim za uvredljivog nogomet pun agresivnog napada i brze smrti.

„Osim toga, kao što govori i samo haljina”, s osmijehom opisuje Neven Subotić, koje su obojica vodili u Dortmundu. Wagner Klopp povezuje sa strašću koja može suza tim i njegove obožavatelje.

2015, putevi im se opet razišli, iako je na kraju našli u istoj zemlji. Klopp, Dortmund, koja je završila u suzama zbog neuspješne prošle sezone, otišao za kratki predah na klupi Liverpoola. Wagner u studenom, a mjesec dana kasnije, počeo je trenirati drugu podjelu Huddersfield.

Cijeli, koji je bio silazak, zadržao neposredno prije pada u trećoj ligi.I sljedeće sezone uspio ga je pobijediti kroz igru u Premier ligi. Usput, Wagner je naravno nazvao Kloppa do odlučujućeg konačnog dvoboja s Readingom.

“Ali ja sam odbio. Nisam htio biti na stadionu u središtu pozornosti, bio je njegov dan. Mislio sam da nije nužno da ciljam kamere i gledam moje reakcije. On i Huddersfield trebaju gledati “, objasnio je Klopp.

“Samo nisam htio igrati ovu ulogu. Gledao sam televiziju i bio vrlo nervozan. Kad je prošlo, moja supruga David poslao je video za koji plačem kao malo dijete. Nisam to mogao zaustaviti “, prisjeća se. Sada se dva trenera suočavaju prvi put u konkurenciji.Nogomet Huddersfielda može čak preskočiti stol u slučaju pobjede Liverpoola. „To bi me ozbiljno misliti kad sam prije sezone prvi put vidio popis Raspored”, smijali Wagner

„To je smiješno – dva najbolja prijatelja rame uz rame na Anfieldu, svaki kao trener druge cjelini”. Pomislio je Wagner , Kada je novinar Sky pitao što će učiniti ako je jedan od timova zabio pobjednički gol u posljednjoj minuti, odmah ispalio: „Ja ću sigurno slaviti. I siguran sam da će i on slaviti! “