Toronto je izišao iz vrata Howarda i savjetovao se s izmjenom Mrázka

Dan nakon pobjede 2: 0 led hokejaši Washington Toronto oklijevanje i opet nakon rezultatom 6: 3 Detroit je postigao svoj treći trijumf u nizu. Sve u svemu, na početku godine odvukao na pobjedničke kraju, šest od sedam nastupa i kontinuirani 12 poena i dominirala je Atlantic divizije, Istočne konferencije, pa čak i NHL.

O međuvremenu njihov nedavni uspjeh odlučili plijen maple leafs već u razdoblju otvaranja. Gostujući vratar Jimmy Howard pobijedio je tri od prva četiri udarca. U 6. i 7. minuti postigli su Nazem Kadri i Zach Hyman. Red Wings kapetan Henrik Zetterberg od 13. mjesta.minuta, a zatim slijede u vremenu 15:46 Auston Matthews i Howard zapovjedi klupa

Alternativni Petr Mrazek onda odmah nakon ulaska u vrata „pozdravio” privremeni cilj na 4:. 1 Connor Brown. Detroit je otišao ulaz u drugom razdoblju, kada je najbliži smanjio razliku Tomas Tatar Jonathan Ericsson. Koristi Igra moći u 33. minuti iz obrambenog Morgan Riellyho ali je dodao mir Torontu. U trećoj trećini, 57. je vidio samo jedan cilj.William Nylander je uzeo minutu u prazna vrata. Mrázek je zauzeo nešto manje od 44 minute, a dvaput je osvojio 21 snimku. Naprijed Martin Frk gosti (12:26, -1, 2 snimke) dva puta dobio na svom zastrašujuća kraju, još jedan bod u statistici, ali ovaj put je dodao.

sukobljavaju Toronto sa Detroitu u srijedu ponudio Sučeljavanje vodeće momčadi u istočnoj konferenciji i tako je bilo i utakmica između St. Louis i Chicago , kada su izmjereni kako bi promijenili vrh Zapada. Prednosti kućnom okruženju konačno uspio kapitalizirati blues i nakon rezultatu 5: 2 došao s deset bodova ispred u tablici Central Division neposredno prije njegove posljednje protivničke Blackhawks (devet bodova)

Prvi zvijezda mogla biti izabran nitko drugi nego. autor hat-trik u kući Jersey Jaden Schwartz.Třígólovým performanse bljesne u svojoj karijeri u NHL po treći put i nije ga spriječio da radi čak i na položaj u razdoblju otvaranja, kada propustio posljednjih sedam minuta nakon napornog pad u barijere.

Češki napadači pobjednici Vladimir Sobotka (16:06 , +/- 0, 2 snimke), koja je prikupila ukupno osam kaznenih minuta, a Dmitri Jaškin (08:27, +/- 0, 3 snimke) nisu rezultat. Isti je bio slučaj s ubacio John Rutt (18:42, 1), te miješa Kempného (15:16 +/- 0, 1 shot). U dobrim utakmicama će sigurno biti zapamćen elita branitelj Chicago Duncan Keith i Brent Seabrook, koji su bili na ledu u četiri primili golova.

Daleko izvan očekivanja i dalje hokejaši Montreal .Ušli su u sezonu pobjedom 3: 2 nad Buffalom, ali su se tada spustile u šest utakmica. Posljednji put kad su bili izvan snage kanadskih ukupne domaće igrače Los Angeles koji ugoditi svojim navijačima rezultatom 5: 1.

Veliki izvedba donijela pogotovo napadači Kings Michael Cammalleri (2 + 2) i Adrian Kempe (3 + 1), koji je u trećem razdoblju napravio svoju prvu šetnju. Jedina negativna u smislu domaćeg ozljede bio zvjezdani naprijed Jeff Carter, koji je otišao prerano u kabinu. Još jedan poraz najbolje Canadiens nije spriječilo Česi Tomas Plekanec (13:55, +/- 0, 2 raketa) Aleš Hemským (13:09, +/- 0, 3 snimke).