Teplice – Jablonec 1: 1, Novák nije kažnjavao, dom je postavljen u okruženju

Jablonci nisu uspjeli postići najbolji pogodak, obrambeni igrač Novak mogao je dati jedanaesti gol ove sezone, ali nakon pola sata nije kažnjavao. Činilo se da tim ne bi smetalo kad je pauze Gregusa završila nakon sat vremena igre. Ali gost nije slijedio standard.

Teplicani su bili aktivniji, imali prilike, ali nisu mogli pogoditi vrata, kako bi završili. Bio je kažnjen za slab kraj. Nakon što je pobijedio gol, Vondrášek je također dobio drugu žutu kartu. Čini se da nisu pogodili, ali posljednja je akcija spašena. Standardna situacija i glava Hošekovog čepa.

“Nakon igre u Liberecu, vrištali smo ovako. Pristup, podcjenjivanje protivnika, nije bio u pravu.Sada sam upozorio igrača da ako Jablonec ne odgovara pristupu i nogometu, nemamo šanse. On nas je srušio, napravili smo odmor od naše prednosti i bili smo strogo kažnjeni za to. Jablonec je htio nastaviti, zadržao loptu, ali promijenili smo set. Kapolongo je doveo agonije na napad. Na kraju smo došli gamble igru, onda poanta je pobjeda „, rekao je trener Teplice Petr Rada.

Teplice na prethodni tjedan vrlo komplicirano borbi za i protiv Jablonec čaše su vjerojatno jedan od posljednjih šansi. Ali, čak i ako je postojala fer igra s puno prostora za ofenzivu, gosti su bili opasniji. Već u 13.minuta nakon penetracije u Teplice propustio glavom u poprečnog nosača Doležal, četiri minuta kasnije, on je ponovio istu stvar nakon slobodnog udarca i Beneš.

Jablonec 28 minuta osim nema penal nakon borbu sa Mingazov Vondráška. Kući s njim, iako mnogi složilo, u konačnici, ali presuda sudac nije žalio – Novak je imao visoku hit

„Što se tiče kazne, i iz ove daljine ne mogu vidjeti ako je kazna bila ili ne, ali mislim. da ako se sve zvižemo, kazna će biti puno. Kada sam igrao, ti koraci su morali biti jasni, a ne da bi netko padao. ., Kao i isključenje Vondráška ako je bilo balon ili ne…to je stvar suca „, rekao je Rada Početna

Tada dodatak Teplice preuzeo inicijativu: na 37.minute Vachoušek je zabilježio brzi udarac sa lijeve na desnu stranu, no Horova je pogodio jednog od branitelja. A intervalima od tri minute i došao još jednu šansu: Grigar osnovana izbacivanje protunapad, nakon čega je ostao sam VÚCHEM, no njegov je udarac u mrežu malo nezakroutila. I nedugo prije poluvremena, Hoshek nije uspio, a opet glas.

Nakon stanke, počeo igrati znatno oprezniji i šanse manje – jako opasna radnja Teplice je samo 60 minuta, nakon čega je glava uz Hora.Ali onda doma svladao završiti njihov standard situaciju i Jablonec isprati u proboju – Crnkič pomaknuo s lijeve strane, još uvijek ispred na Greguš da je kut usmjeren izravno preko ramena strši vratar GRIGAR

Za dom bio je dvostruki udarac, jer. Proske sudac ni nakon gola oprošteno Vondráška prethodne klizanja i sa dva žuta kartona ga je poslao s terena.

Jablonec onda oslabio protivnik trenutno guraju, ali čak i protiv deset šansi on nema previše. Jedina iznimka bila je mogućnost Doležala, koji je otišao u Grigora s desne strane, ali nije mogao pogoditi cilj. S druge strane, Lüftner je uspio postići pogodak na kraju dana, no njegov zaglavlje iz dobre pozicije ulazi ravno u gol.Međutim, Teplice se uspio suočiti s konačnim napadom. VÚCHEM osvojio slobodnog udarca s lijeve strane, koji je tada režirao gredu u neto Hosek.

„Domaće je ušao u utakmicu vrlo dobro, s velikom predanošću, osvojio osobnu bitku, ali šanse su nas dobili. Imali smo vrlo loše postupke, baš kao i kaznom. Nakon pola smo bili više na loptu, staviti cilj, ali smo bili kažnjeni. Vjerojatno zbog toga što smo prezirali šanse za povećanjem. Možemo izgubiti za sebe.Ako šansu za drugo mjesto, mi smo o tome da se isprati, ali ovo je jedan stil, s proměňováním slučajno to neće biti tako lako „, rekao je trener Jaroslav Šilhavý Jablonec. Početna