Šveđani su bili najbolji u magli. Česi nisu završili

Do posljednjeg utrka vremena ostao neistraživog biathletes u Oberhof toplo. Oni su izabrali zakonske poreze za muškarce na posljednjem natjecanju.

Natjecatelji za čišćenje bijela tama 11,5 cm široke crne ciljne. Proveli su do dvije minute na pušku. Često, više biatleta kružilo je u kaznenom krugu nego na stazi. Pretjerani uvjeti značili su mnogo favorita za ogromne probleme i gubitak. Za Nijemce u sredini utrke je na njegovu kreditnu deset kaznenih kotači i sedam top-up u poretku su galopirali na dvadesetom mjestu neposredno prije Češkoj gužvi.

Na kraju kućni biathletes je šesto mjesto.

“Ja sam pucao na bijelu pozadinu.bio sam u potrazi za hard ciljeve „, rekao je Tomas Krupcik za češkoj televiziji.

Češka reprezentacija po prvi nozi je kružio cijele godine i četiri greške na početku isprekidane nade obećavajuće rezultate. Debitant Andrew Hosek i Ondrej Moravec ostati u rasponu više pacijenata i točniji. Češka zbor biljka, ali na kraju nije završila na sve.

Finišmana Michal Krčmar sudac zove se kad ulazi u završnu rundu. U to vrijeme Česi su bili na 14. mjestu. Posljednji tim ocjenjuje tako ostao trinaesti Belgija.

„Šveđanin Michael (Krčmar) lukovima, dok je ležao na streljani”, objasnio je u razgovoru za češki televizije trener ribara.

“Uvjeti su bili nepravilni. To treba riješiti. Sud je raspravljao o tome.Bila je to velika magla, a zatim manja “, rekao mu je Fisherman. “Vjetar se može oprati i reagirati na njega, ali to nije magla”, dodao je.

Briljantna izvedba, pogotovo Dominique Windisch na trećem dijelu, preuzela je talijansku momčad na prvu utrku.Windisch svladao oba predmeta besprijekorno i njegov partner Chenal zadnji dio donosi marginu od 1:03 minuta ispred Švedske.

No, talijanski je na posljednjoj stanici stoji na jednoj kaznenog krilu, dok je Šveđanin Lindstrom na stazi vodio fantastično na streljani on je samo napunio jednom i požurio do konačnog kruga.

I velika prednost za gotovo minutu duže biatlonac u svijetle žute boje dolaze (snimanje stanja 1 + 9).

Drugo mjesto vodio Talijane (2 + 11), treća Norvežani (3 +14).