Sv Sagan. Ponovno je pobjeđen i želi krstiti sina s papom Františekom

On je uživao dobar dug roditeljski dopust. Početna

Kada je 24. rujna dogodilo u Bergenu, Norveška treći uzastopni svjetski prvak, bio si zadnji put pokleknuo u posljednjih godinu dana broj na dresu.

Od tada se posvetio obitelji. Uživajući u prvih nekoliko tjedana i mjeseci sa svojim sinom Marlon i to je priprema za sljedeću sezonu.

„Osjećam se kao normalan otac koji je svoju brigu za djecu, dok plače i koji ne razumiju što je on u tom trenutku potrebe , Ali uživam igrati se s njim i smijati se “, rekao je. “Život se promijenio, puno stvari su me emocionalnije, teško je opisati, ali Marlon me jako veseli.izgubio sam malo sna, ali to je vrijedno toga „, rekao je.

Unatoč blagom deficit sna, ali Sagan je još uvijek gladna za sportski uspjeh. Početna

On je to učinio pravu u prvoj utrci sezone

. osvajanje početak

Jeste 3. siječnja odletio u Australiju. Bio je ovdje da je debitirao World Tour prije osam godina. Zatim na Tour Down Under i poklábosil s Lance Armstrong i Cadel Evans.

„I onda je pao neugodno, ali barem sam preživio. Sviđa mi se ovdje. Sada sam živjeti s tim u istom hotelu, tu je lijepo vrijeme i imam mir „, naveo je pluses Slovački biciklist.

Čak i prije tradicionalnom etapovým utrka debi u novoj godini razriješenog kriterij od 50 kilometra Narodna Choice klasik.Ovdje je čovjek koji pomaže špricati suigrače Jay McCarthy i Sam Bennett.

Ipak, to je u konačnici onaj koji je biciklista Bory poderati najkraćeg kriterij pobjede.

Dok je lijeva strana uz barijeru jurnu naprijed Caleb Ewan, Sagan je ostao skriven iza Andre Greipel , „Počeo sam špricati prerano, bio je pristojan suprotan vjetar i odlučili”, opisano kasnije Ewan trećinu.

suprotan vjetar potom pretrpio i Greipel. Kada su Slovaci oko njega u finalu metara isprekidane, njemački sprinters nije imao zazor dovoljno jak.

Sagan je postao prvi svjetski prvak koji je dominirao Australian kriterij.Odmah na početku sezone svi su pokazali u dobrom stanju kao što je to Početna

. Krštenje po krugu

on je još uvijek samo 27 godina, a već je svladao 102 profesionalnih utrka. Osim triju svjetskih naslova osvojio bi trebao biti jedan od pet monumentalne klasične Tour of Flanders.

Nije za ništa je biciklizam superstar, više rock zvijezda nego sportaša. Instagram slijedi mu gotovo milijun ljudi na Twitter preko 800.000. Svi su proždire bilo kakvo spominjanje njegovog junaka.

Na kraju krajeva, on sam ponekad kao malo kao junak ponaša. Sada sam dobio ludu ideju.

Nakon što je njegov australski misija ne daje izravno na druge rase ili trening kamp.Doista odlazi sa suprugom Katarinom, sestra Daniela, majka Helen, i sin Marlon Vatikanu.

U planu je obilazak Sikstinske kapele, a zatim? Početna

osobni susret s papom Franjom, tko želi provesti bicikl specijalizirani Venge, uređena u zanimljiv dizajn – je bilo bijelo svjetlo u mraku, a jedinstveni detalji kao što logom Vatikana, papinske znak, argentinskom zastavom i imenom Franje

slovački biciklist želi pitati. voditelj Katoličke crkve, pa je krstio sina Marlona.To je vjerojatno da će dobiti najviše blagoslov

Još jednom Sagan zatim polazi za njegovu momčad. -. U španjolskoj Sierra Nevadi

jača bura

od trening kampu na jugu Španjolske slovački želi ići ravno na belgijskim klasika. „I ja planiram isto Strade Bianche i Tirreno-Adriatico”, dodaje klasike i scenski utrku u Italiji.

On se nada svoj susret s Papom će skočiti više sreće nego je imao prošle godine. < Ne zaboravite njegov sudar u utrci Flandrija, ili dva nedostatka u Paris-Roubaixu.Na Milano-San Remo ga opet o centimetrima poražen Michal Kwiatkowski.

A neke pobjede izgubili zbog nedostatka tim za podršku, na kraju utrke je često jedini biciklist Bory u prednjoj skupini. Početna

Zato je tim za sljedeću godinu, izvješće ojačao suvereno klasikáře Daniel Osse.

„I zbog toga sam jako sretna. Volim svoj mentalitet – on se smije „, kaže Sagan. “I zahvaljujući njemu sada imamo snažnu klasu klasika.Došli su nam, također, Petar Kennaugh i Davide formalin kao tim smo definitivno jači. „

On bi željeli primiti svoju prvu kockicu Roubaix, ili konačno savladao San Remo. „Ali ako osvojim opet Flandrije, ljuti na njih”, kaže on od svojih proljetnih planova.

U drugoj polovici sezone tradicionalno čeka Tour de France, od kojih je bilo prošle godine u četvrtom stadiju biti će diskvalificiran, a vjerojatno previše prvenstvo svijet.

“Ali istina je da ne mislim toliko o tome.Prvo, zato što je daleko i zbog njegovog profila, „aludira na brdovitom put oko Innsbrucka.

Naravno, više od 4000 metara nije točno postrojio profil koji će svakako odgovarati Sagan.

S druge strane, tko bi drugi, ali Peter Sagan mogao osvojiti rekordni četvrti naslov u nizu?