Slovaci su stvorili veliku atmosferu. Nije uvjerio danske

„To ukazuje na prvu utakmicu, što su naše mogućnosti”, rekao je pred duel sa trenerom Danaca Vladimir Vůjtek Slovaka. Obožavatelji dok čekaju jasan i obveznog pobjede, jer Danci su u Ostravi bilo sportaša iz NHL. Ali imena ne odlučuju.

Čovjek bi jeza kad je vidio Ostrava CEZ arena ispunjena s 99 posto slovačkih navijača da je posljednji pobunjenik tako glasno da ne može čuti dijalog.

„Mi smo ovdje kod kuće “, rekao je. Ali na ledu nije bilo puno znati.Slovački tim dobiva gura naprijed i imao prednost optički, ali zaustavljen u obrambenim aktivnostima, tranzicijskoj fazi i kombinacija. “Slovaci su vrlo dobro znali da će, ako žele pobijediti na turniru, Danska morala pobijediti po svaku cijenu. I to je istina da u početku to od njih bili su tijesno, radio nije igrao „rekao je trener Třinecký Vaclav Varaďa da igra osobno gledao

U isto vrijeme, međutim, istaknuo:”. To je početak turnira i ti mogao vidjeti da je postupak Slovaci vrijeme je preuzeo inicijativu i biti sve bolji i bolji. „

To je istina, ali dugo cilj neće postići.Obožavatelji i dalje uzalud skandirali: „Sada izlazi.” Departed nije bilo Slovaci razne numeričke prednosti i biti trenutak skrenuo do drobljenja pritiskom

On je došao, ali je na kraju drugog i tijekom trećeg perioda. kada je momčad izgubila. “Prije toga, bilo je prilično mlak”, istaknuo je Varaža. Bilo je logično, dakle, da se čak i živahna publika s istoka postupno briše. Otišli su meksički val skakanje i viče „Tko skakanje nije slovački” od samog početka.

zabavljati Jánošíka (ventilator prikriven kao razbojnik Slovačke) tijekom vremena izgubljeni osmijeh. Kad su izgubili nadu, kao i većina njegovih kolega u publici, kao i na ledu Jánošíka (branitelja i pridošlica u prvenstvu) došao obrta.

nestvarno euforija.Ali kako je već tako, brzo hlađenje emocija u obliku danskog naselja. Iako su Slovaci izbjegavali sramotu, morat će dodati ako žele razmišljati o uspjehu. Njihova nada je u ovom trenutku stegnute na par pojačanja iz Detroita, napadači su Tatara Jurca.