Sljedeći put u Pilsenu i Letnama, nogometna udruga bavila se poludom Edenom

“Prije kvalifikacije morali smo prijaviti UEFA-i tri stadiona kako bismo domaćini utakmica. Tako možemo birati samo između stadionima u Letna u Edenu iu Pilsen „rekao je generalni sekretar Nogometnog saveza Češke Republike Rudolf Řepka nakon izvršnog odbora sastanku u Rajecké Teplice na slovačkom

On je dodao:”. Mi smo pitanja zašto ne igra u Olomoucu ili negdje drugdje, ali nije moguće. Mi koristimo samo tri stadiona. „

Češka nogometna prvenstva kvalifikacijama vozio vrhunski. U uvodnom četiri utakmice izgubili čak točku i posrnuo u subotu protiv Latvije, koji je vezan jedan: 1. Oni vode skupinu od njih. Ali jedan problem još se mora pojaviti.U subotu protiv Latvije stigao u Edenu nešto manje od četrnaest tisuća gledatelja, čak i nakon uspješne jeseni čekaju beznadno rasprodani tribine s kapacitetom od 20.000 ljudi.

„Izvršni odbor bavila ovom temom. Također su to rekli Miroslav Pelta, predstavnici marketing agencije STES i članovi izvršnog odbora. Mi to osjećamo kao problem i želite to popraviti „, rekao je Řepka.

Dakle, u čemu je problem? STES je premašio broj ulaznica za prodaju predstavnicima ili regijama i okruzima. No, ove ulaznice u zadnji tren od strane FARC natrag.

S druge strane, prodaja u običnim ljudima kupio gotovo sve ulaznice.I pridruživanju partneri koji primaju besplatne ulaznice stigli u velikom broju.

„Možda je to razlog zašto je izvršni odbor odobrio sljedeću utakmicu u Pilsenu, gdje je manji stadion, ali se pokazala protiv Islanda. Za manje igra protiv Kazahstana kao idemo u Pilsenu, gdje je publika gladna za nogomet „, rekao je Řepka.

Izvršni odbor na svojoj Slovačke sastanku je također odobrila tzv smjernice za registraciju. Klubovi, jer oni neće imati ugovore s igračima registrirati u sjedištu FARC u Strahov, ali elektroničkim putem Interneta.

Tu je i odobrenje plana reforme profesionalnih natjecanja.Izvršni odbor, međutim, još uvijek nije rješavanje pojedinosti, jer je još uvijek nije konačna verzija okvirnog sporazuma, prema kojem je autonomija prvi i drugi podjele bi se trebalo dogoditi.

Uprava češkog nogometa je također najavio da će naredna Glavna skupština, što je najviši organ FARC , održat će se 5. lipnja u Pragu. Manje od dva mjeseca kasnije – točno 25. srpnja – u St. Petersburgu će se održati velika nagrada za Svjetsko prvenstvo 2018.