Po prvi put nije imao peciva, sada je igrač odbojke Kramar natrag u Ústí

„Kada sam ovdje igrao prije šest godina, naša kći je rođen, ali sam propustio rođenje; supruga obitelji u Ostravi. Sad sam se vratio u Ústí i imamo još jedna djevojka, ovaj put sam bio na rođenju „, nasmijala ljetne pojačanja iz Dukla Liberec.

Kramářová prvo iskustvo Usti došao u vrijeme kada se klub kolebanje na rubu bankrota. “Nisam imao kruha, nema peciva. Ali dobro se sjećam. I zahvaljujući gospodinu Přikrylu. Očisti upravitelja klub, on je bio i uvijek će biti fer momak „Kramar pozvao univerzalna duša Usti na pijesku. „Iako su prije novac ne ide kako treba, uvijek mi je pomogao i mi platili sve kako treba. Zato sam se vratio, znala sam što se upuštam. „

On je pronašao klub koji je on zdrav i spreman za više uspješnih puta. Do sada je sve prolazilo.Htio sam ga ponovno igrati, pa smo se složili da ćemo biti ovdje “, rekao je. “Radila sam s Lubošem za Odolec dvije godine. On je super snimač i htjela sam biti s njim. On je voditelj tima i to uglavnom ovisi o tome kako odskakati loptu. Ako imate loše snimke, više nećete učiniti ništa protiv toga. Vi Lubos su u redu za mene. “Sada morate ga prepisati u bodovima. Na početku Usti nad Labem lige, 0: 3 je izgubljeno u Kladno i dom protiv Karlovy Varyja. “Moramo poboljšati uslugu”, kaže 196 cm visoka odbojkašica.

“Ali oba su protivnika bila jaka, vicemist i četvrta prošle godine. Ne smijemo spustiti glavu. Imamo težak početak, no bit će važnije utakmice s Pragom, Venecijom, Brnom i tako dalje. Moj cilj je ući u igru, ali radije bismo bili oprezni.Vidjet ćemo. „

Kramar presavijeni, smatra da je nova ekipa od prošlogodišnje momčadi ostavio samo fragmente. „Došla je puno novih igrača, a među njima dva strana SPIKER koji izgleda dobro i na loptu i na napad. I oni se uklapaju u kolektiv, što je također bitno. Sretni smo zajedno u dobrom timu “, rekao je 33-godišnji povratak.

„Angažman u Ústí sam mome manager Lébl, ali kad sam znao da je to os će biti na čelu Bartůněk a možda korijena, koji će biti ovdje sve do smrti, ja sam htjela ići za to.”