Pippa Funnell uživajući u cross country fazi kao Velika Britanija ostati u kontaktu

Pippa Funnell vjeruje da je potencijalno središnja faza natjecanja u Olimpijskom natjecanju u Riou mogla biti “vrlo taktička igra” dok se vozači pripremaju za rješavanje zahtjevnog tečaja u Deodoro. Funnell i njezina Velika Britanija kolege William Fox-Pitt, Gemma Tattersall i Kitty King završili su fazu obuke neposredno ispred pobjedničkih mjesta na četvrtom mjestu, ali Fox-Pitt i dalje vodi individualno natjecanje na Chilli Morning.Funnell je izveo 43,9 bodova na Billyju Bizu, a olimpijski debitant King objavio je 46,8 s Ceylor LAN-om, ali pozornost sada prelazi na ponedjeljak, koji bi mogao napraviti ili razbiti izglede za sve natjecatelje.

Fox-Pitt ima prednost od samo 0,6 kazni od australskog Christopher Burton, s trećim trećim francuskim izazivačem Mathieuom Lemoineom, a slijede ga njemačke snage Ingrid Klimke i Michael Jung.

Tečaj je velika pita “, rekao je Funnell, koji se natječe na svojim prve Olimpijske igre od Atene prije 12 godina. “To je vrlo dobra staza, mesinga staza, i nema negiranja da će to biti najveći izazov konja.” To je put kojim ćemo morati voziti s našim glavama, a mi Moram stvarno znati sve putove.Mislim da bi to moglo biti sutra vrlo taktička igra. Kako će to utjecati na toplinu? Kako se vozi tečaj? Moramo znati A, B i C – a vjerojatno i D-plan. Ja ću ga krenuti i jahati kao dobar konj koji vjerujem da je on. “Rio 2016: Pippa Funnell optimističan o britanskim timovima o nadolazećim nade Pročitajte više Funnellova izvedba dresura pomogla je držati Britaniju čvrsto u kombinaciji medalje iza čelnika Njemačke, čija prednost nad Francuskom iznosi samo 0,2 kazne, s trećom Australijom, a dodala je: “Bio sam doista oduševljen s njim.Uvijek znate s njim da će, ako vas odjednom od njega zatražite da pjeva, može imati malu škripu, malu mušku i malu šminku njegove glave, a on je to učinio nekoliko puta izvan arene.

“Prije tri godine, kad se trgnuo, jedini razlog zbog kojeg sam ga započeo bio je osobni izazov da vidim mogu li dobiti test od njega. Nije znao za dresuru, pa sam ponosan na njega. “Wiltshire-based King napravio je skupu prijevremenu pogrešku u svom testu, ali bilo je i impresivan rad na pogledu. “To je razočaranje jer je sposoban puno bolje. Učinio je neki lijep posao, ali napravio neke neobične pogreške “, rekla je. “To je sramota, ali to je masivna atmosfera za konja koja je samo devet.Bio sam oduševljen kako je pokušao – nije bio nestašan, samo je napravio nekoliko pogrešaka koje su bile vrlo skupe. “Bit će to sutra srebrni tracker i otvaranje očiju za njega. Mnogo mjesta na kojima možete pogriješiti. “Irska, u međuvremenu, leži na petom mjestu nakon vrlo zadovoljavajućeg drugog dana inspiriranog Jonty Evansovim snažnim brojem bodovanja od 41,8 na Cooley Rorkes Driftu.

Francuzi francuski teatar Pierre Michelet, koji je izgradio prvo svjetsko prvenstvo 2014. godine u Normandiji i isporučio Rio’s cross-country test, rekao je: “Želim najbolje pobijediti bez postavljanja prevelika pitanja manje iskusnim vozačima. Reputacija sporta važna je. “William Fox-Pitt dovršava povratak iz koma i vodi se u Rio 2016 Read more