Olesz povratnik: Ja sam Jágr, ne čekati deset pobjeda u nizu

Stari novim pojačanjima pozdravlja dodatni liga klub Vitkovice Steel. Da li kadar Ostrava jedinicu nakon kratkog mandata u Švicarskoj, vraća se trideset godina unaprijed Rostislav Olesz.

“Druga je mogućnost, niti tražim nikakvu drugu mogućnost. U Langnau sam prestati zbog osobnih razloga, ali ne bih htio navesti “, rekao je naprijed, koji je još uvijek najproduktivniji igrač Vitkovice, iako je igrao samo petnaest od trideset i tri utakmice. Sa dvanaest golova i dalje drži čak u prvih deset extraligových strijelaca.U Langnau također igrao 15 dvoboji u kojima reket do 8 kanadskim bodova 4 ciljeva i isto toliko asistencija.

“Već dvije godine sam radila na tome, vratio sam se u inozemstvu. Nakon dvije godine radila. Situacija kao što je to – to je život. Ima i gorih stvari. Sada sam sretan u da mogu vratiti, a kad Zadar i to što volim, pred više ljudi koji me poznaju i koji su kao, ‘komentirao Olesz njegov neočekivani povratak u Ostravi.

Za tim bi trebala pojačati njegov dolazak.Vitkovice od posljednjih deset utakmica, devet izgubljeno. “Igrač kao što je Rosta smo se upoznali”, složio treniranju duo Ladislav Svozil -. Jakub Petr

“Ali ja nisam Jágr. Nitko ne može očekivati ​​da odjednom samo zbog mog povratka će osvojiti deset gemova u nizu “, rekao je Rostislav Olesz. “Ne radi se samo o meni, to je više o faktorima koji moraju dolaze zajedno kako bi se pobijedio. Sada idemo u svakoj utakmici kao underdogs, koji mogu biti u našu korist. “

U petak Vitkovice mjere snage s Mlada Boleslav. “Mislim da ću skočiti u nju. Ili sam izdržati šezdeset minuta ili ne. Možda su dečki nekako pomoći.Kada više ne treba biti na ledu po njegovoj nazočnosti “, rekao je Olesz.

To će sigurno Vitkovice susreću Slovački branič Karol Sloboda, koji liječi oči nakon što je pogođen pak iz prethodnog susreta u Pardubice.

upravljanje tim također raspravljati o drugim promjenama u momčadi. Vitkovice razmjenjuju s Olomouc Peter Húževka za Peter Kafka. “Vjerujemo da smo stekli produktivan udarač”, komentirao je dolazak igrača doveo Sparta, generalni menadžer Petr Vitković Husička.