Nova sezona KHL započinje s tri desetke čeških hokejaša

Najveći Češka kolonija je osnovana s Slovan Bratislave, gdje je diskriminirajući treća sezona kao glavni trener Miloš Řiha starije i položaju trener vratara ima Rostislav Haasa. U ekipi ima osam sunarodnjaka.Prošle godine u Slovana u sezoni predstavili sedam Češka hokej igrača i ostavio ih je samo napadač Radek Smoleňák.

Novi Pojačanja su vratar Marek Mazanec farma Nashville, Milwaukee, Jakub Stepanek finskog Rauma, branitelji Thomas Voráček iz Mlada Boleslav Tomas Cerny od drugoligaša Opava i naprijed Jan Buchtele s Michaelom proizlazi iz Sparte i Lukas Kaspar iz Dinamo Moskve. Řepík izvorno usmjeren na Fribourg u Švicarskoj, ali je završio u Slovana.

Čak i tijekom sezone otišao iz Slovana u Major League Češka Budejovice branitelj Filip Novak je isti tečaj godinu dana nakon napadača Vaclava Nedorost. Branitelj Tomas Kundratek krenuo je u Nizhny Novgorod.Forward Jakub Valský napustio tijekom sezone u Liberecu, a sada šalje Mlada Boleslav, Luke Vopelka kroz Trenčín otišao u Hradec Kralove i Thomas Kubalík na čelu s finskom Sport Vaasa.

Četiri Česi će braniti boje Dalekog istoka Khabarovsk. U Amuru dodao branič Jan Kolar i napadač Tomáš Zohorna bek Michael Jordan Kazan i naprijed Marek Kvapil od Kometa Brno.

Cherepovets ojačati uvredljivog novo Petr Holik iz Zlin i Matej Stransky farmi Dallas, Texas i Nizhnekamsk Robin Hanzl iz Litvínova i Andrej Nestrašil iz Karoline.U Podolsk dodao središte rimske Horak obrane Vojtěch Mozík iz sigurnosne tima New Jersey u Albany.

U Ekaterinburg vratio golman Jakub Kovar od Čerepovce na Togliatti je došao naprijed Jiri Novotny iz Čeljabinsk, a Ufa Dominik Kubalík od Pilsen, za što je, međutim, on je nagađao što bi moglo kvote za strance gužva Salavat Julajev dopust. U Magnitogorsk i dalje jedna od zvijezda natjecanja Jan Smith i drugi napadač Tomaš Filippi, Spartak Moskva Luke obaviješteni u Kazan George dlijeta, u Yaroslavl bek James Nakládal u Čeljabinsk vratara Pavela Francuz u Omsk Dominik Furch i Novosibirsk drugi vratar Alexander Salak je bek Adam Polasek.

slijeva KHL branitelj Jakub JERABEK od Podolsk u Montrealu, centar Vladimir Sobotka od Omsk svLouis, više napadači Petr Koukal od Jekaterinburgu do Hradec Kralove, Tomas Mertl od Ufa do Pilsen, Vojtech Polak napustio Čerepovec i vratar Jakub Sedláček nakon završetka angažmana u Dinamo Riga počinje sezonu u Hradec Kralove.

Utakmice KHL su iz ponedjeljak na programu svakog dana do prve reprezentativne pauze kad ne svira 8 do 12 studenog na Karjala turniru. Još jedan prekid je između 12. i 17. prosinca za Channel One kup. Također se neće igrati od 31. prosinca do 2. siječnja. Između 28. siječnja i 25. veljače će sudjelovati posljednje zaustavlja na Olimpijskim igrama u Pyeongchang.

Redovito Sezona završava 1. ožujka. Pobjednik Gagarinovog kupa će biti poznat najkasnije 26 godina.Travanj, tjedan dana prije početka Svjetskog prvenstva u Danskoj.