Nebeski mirni Česi nisu vidjeli u Pekingu, kroz okvire moraju biti u podzemnoj željeznici

Svijet super turnir je rezervirana za samo desetak najboljih jedinica sezone u sad-olimpijske discipline, što je košarka tri na tri.

Humpolečtí stigao u Peking na vrijeme završila s 19. kongresu vladajuće Komunističke partije, i sigurnosne mjere, ne samo oko golemog trga bio je izvan granica zajedničkog mašte.

„cijeli trg je okružen policijom, u osnovi to nije mogao ni približiti, pa čak morao proći kroz sigurnosne okvire.Isto nas je čekao – sa turneje torbe – na ulazu u podzemnoj željeznici „, opisuje različite stvarnosti Dygryn-Ligoticky, koji je također iznenađen sa svojim kolegama nikada nije našao nikakvu kafić

Uz rimske Zachrla Jan Kratochvila i Vojtěch Rudice stigao. ali uglavnom u Pekingu za košarku.

Završna World Tour je za cijeli kvartet u međuvremenu karijeru izazov, sudjelovanje u prvoj ikada Češkoj tima.

U četvrtak Humpolec u Pekingu prvi put zatrénoval u petak su najmanje dva druga pripremne jedinice na terenu za obuku.

U subotu top pothvat počinje na posebno izgrađenom igralištu u trgovačkom centru Bloomage kamere Hi-Up, u kojem će Češka ekipa putovati od Holiday Inn deset minuta autobusom.

„okupili tamo čelika krovna struktura između dva trgovačka centra.Nakon prvog susreta sa srpskim Limanom u subotu, u 11:50 sati u Češkoj, drugi i posljednji u skupini Riga bit će u 13: “Bit će teško, jer će za Rigua biti njezina prva utakmica, pa smo ga znatiželjni”, kaže Ondřej Dygrýn, prema kojemu je osobito oko mjesta održavanja promotivnog turnira uredno zbrinuta, iako među sudionicima nema domaćeg tima. U svakom slučaju, entuzijasti lokalne košarke veseli vikend.