Motstander av Usti forvrenges selv. Angriperen Sokolova bord?

De må også score mål. Marek Červenka, sedmigólový spiss, utelatt fra rapporten på grunn av skade. Rostislav Šamánek overrasket over at for lang tid å vente på en større mulighet. Av fylket sesongen skader plaget ham. Som forberedelse muskelskader, da en hjernerystelse. “To eller tre uker siden jeg hadde hodepine, nå føler jeg meg helt i form,” forteller han.

Det vil vente til hjem Tref til det trettende runden, venter. Kanskje egentlig ikke visste om makt og intensjoner nybegynner Cervenka. Han kom, han begynte å plante mål og å angripe konkurrenter lo. “I tillegg spiller vi på en angriper,” flirer han. Šamánková fordel er muligheten for å veksle stillingen podhrotového ving.

“Men jeg fremdeles føler at en spiss,” nerozporuje.Rivaler i kampen om en plass i line-up og ellers å score mål, men ønsker. I forhold til fotball, enten du spiller det ene eller det andre. “Jeg ønsker ham et mål, hjelper oss å score. Jeg trodde at min tid vil komme. Nå kan det skje at mens det ikke vil la meg slå til Bet365 rapporten, hvis jeg gjør det bra, “sier han som motivasjon for sommer forsterkninger. Sammen med Cervenka basert Šamánek kult. Tøff kamp konkurrenter? Nei.

“Vi er ikke bestevenner, men fiendtlighet mot hverandre, og det absolutt ikke ikke kommer etter ham. Mål bringer en eller andre punkter Banik, er de viktigste ”

. Concern Usti

Mot nest siste Baník elvemunningen spille på hjemmebane i morgen fra 10.15.Ankommer en sterk motstander, men ikke břednoucí på bunnen av tabellen. “Vi snakket med guttene i kabinen. Ifølge sammensetningen av troppen på slutten av tabellen er definitivt ikke. Undervurdering fra vår side er det ingen “ekskluderer Šamánek.

Mouth venter på et løft mot Sokolov og hans lange trives. Banik bukket siste 20. 4. 2013. “I fjor slo vi dobbelt så vår motstander ikke helt passer. Vi må kjempe for å få tilgang til mest konsentrerte og være klar for en virkelig god motstander. “Stemningen i begge leire variere betydelig. Sokolov er kult og ønsker å lede Bet365 bonus tabellen. “Vårt mål er å spille det på slutten av høsten flest poeng og fange opp hele ansiktet,” sier Šamánek.

Mouth ord tyske treneren forventer et mirakel, og oppgang av ingensteds.Dot gevinst på fjerde bakken hele andre liga kan gjenspeile. “Jeg ønsker ikke å si at jeg er redd for kampen, men det definitivt har mye respekt. Større enn den siste i Trinec. De har et veldig godt lag, og de vil ikke miste for alltid, “portends Sokolov spiss før lørdagens kamp.

read more: http://uni-no.com/bet365/