Michail Antonio pogađa rano kako bi West Ham pobijedio nad Tottenhama

Ovo je vrsta poraza koji može napustiti tim koji ispituje svoje vjerodajnice. Nije bilo da su Tottenham Hotspur bili pretrčavani ili čak bili nadmašeni, na East Endu. Bilo je razdoblja u nemilosrdnoj drugoj polovici kada su zaprijetili da će poništiti deficit koji je pretrpio rano i da su ukrali ekvilizator, oni bi se odvezli kao da su pobjegli. Zapadni Ham United, naposljetku, ponovno su sila, a sada je momčad koja ima miris Lige prvaka. Tottenham nema isprike za poraz u West Hamu, priznaje Pochettino. Pročitajte više

Ipak, za sve to ne postoji sramota da se podlegne tim protivnicima, Spursova neobična neodlučnost zabrinjava. Strah od tjeskobe zahvatio je jednostranu prvu polovicu, čime je njihov pristup bio oprezan i neučinkovit.Mauricio Pochettino je to zanijekao, ali sumnja je bila da je ovo prvi dokaz živaca koji potkopavaju klubovu potragu za prvim lanskim prvenstvom u 55 godina. Ovaj tim, najmlađi u Premier ligi, trebao je biti neustrašiv, blaženo nesvjestan svega što se još može postići ove sezone. Pa ipak, ovdje su se u početku smanjivali zbog agresije njihovih domaćina i zanemarivani njihovom energijom. Te osobine trebale su biti same. Čak i kada su se probudili nakon intervala, prisiljavajući West Ham u velikoj mjeri kroz neumornu vožnju i pametno sondiranje kršćanskog Eriksena, tjeskoba i dalje zamračuje svoj pristup.Harry Kane, jedini napadač koji je napao ekipu, ali usamljeni napadač dugo je gubio uslugu, sažimao je tako što je uhvatio dvije mogućnosti u blizini. Anglerski naprijed nije bio u mogućnosti proturječiti njegovo tijelo pretvoriti se u šestorčevu kutiju, pod pritiskom Cheikhou Kouyatéa, nakon što je Adrian izvrsno uspio odgurnuti Toby Alderweireldov pokušaj skretanja iz daljine. Kada je Christain Eriksen poslao preko ukusnog centra, Kane je zamamio svoje protežu se i mogu samo driblati pokušaj širine od samo iza leđa post.Postoji samo jedan cilj iz otvorene igre u osam utakmica, au nekoj fazi, možda mora biti priznanje da je težina ovog tima raspored – to je bila deveta igra u 32 dana – mogla imati blunting efekt. / p>

Adrián u početnom cilju uopće nije bio testiran u prvoj polovici i samo prilično sporadično kada je Tottenham imao veći utjecaj. Svakako post-utakmica udaljiti prema daleko podršku kako bi pokazali svoju zahvalnost, i tama u garderobi dugo nakon posljednjeg zvižduka, sugerirao da je to prilika propustili.

Posjet Arsenala u subotu odjednom pretvoren je u test karaktera. Spursi i dalje mogu podijeliti diviziju, barem nekoliko sati, osvajanjem derbija u sjevernom Londonu.S obzirom na idiosinkratičnu prirodu naslovne utrke – Leicesterova točka u utorak je izgledala rasipano, ali zapravo predstavlja jedinu nagradu za bilo koju od četvrtih četvrti u srednjem tjednu – to ne mora dokazati aritmetički štetan gubitak. Ali, psihološki, čini se daleko značajnijim.

Najzadržljivija obrana vrhunske letjelice bila je zlostavljana, a Alderweireld i Kevin Wimmer mučili su Emmanuel Emenikeev kanalom koji je trčao, šuljao se i trudio se. Središnje polovice su obojica rezervirali i ne bi bilo iznenađenje da je Wimmer bio odbačen prije kraja. Tottenham je prvo pobijedio tjeskobu u naslovu u West Hamu | Barney Ronay Pročitajte više West Ham je zaslužio njihov uspjeh, a njihovo produženo slanje sa Boleyn Grounda još nije sadržavalo poraz od kolovoza.Ovaj rezultat odražavao je uspjeh subotice nad Sunderlandom, a pobjeda postignuta zahvaljujući jedini Michail Antonio gol postigla relativno rano, a osvijetljena je bljeskovima sjaja Dimitrija Payeta i leggy industrije gore i dolje. Njihova je prigušenja dezorijentirala posjetitelje, koji su navikli nametati vlastiti ritam. Prisilili su se rane pogreške, zbunjenost između Ben Daviesa i Nacera Chadlia, koji su nepotrebno predstavljali domaćine s ranijim kutom kojeg je Payet spustio u blizinu. Tamo je Antonio bio zadovoljan, a desni krilni leđa previše je razbio Chadli svojim pokretom kako bi zaradio dvorište prostora od zbunjenog krila.Lopta je letjela preko lijeve ruke Hugo Llorisa. To je bila četvrta sukcesivna domaća utakmica u kojoj je ljeto potpisivanje iz Nottingham Forest postiglo, a nakon toga trebalo je pratiti daljnja prva polovica nagrade. Lloris, koji se osobito osjećao od stražnjih prolaza na izdajničkoj površini, dobro je odmaknuo pokušaj Mark Noblea da se udalji, ali samo niz očajnih blokova spriječio je West Ham da ide naprijed. tim koji je priznao najmanji broj golova u Premier ligi, osvojio najviše bodova, sve je u vezi s trčanjem i pritiskom, a čija je visoka pouzdanost, morate igrati vrlo dobro “, rekao je Slaven Bilić. “Ne radi se o sreći. Moraš to zaslužiti. Možda sam pristran, ali trebali su biti sretniji rezultatu od nas. Moglo je biti više.Jednostavno smo bili veličanstveni. “Isto, za jednom, ne može se reći o Spursu. Oni idu u sjeverni London derbi s drugom točkom dokazati.