Liberec prod: U želji za simulaciju? Bilo bi šteta da nas reagira Čihák od Pilsen

Nakon dvije utakmice je serija državno prvenstvo protiv Pilsen, Liberec 2: 0. Bez veliko iznenađenje. No, tko je uzimajući spremni za približavanje najmanje dvije bitke pogled, to bi trebalo još uvijek smatraju svoju odluku. Nakon četvrtak pobjede 4: 2 zainteresirane trenere viču utakmicu Filip pesan i Ladislav Čihák nakon utakmice

Press konferencija nakon utakmice, dva trenera od pola metar.. Ladislav Čihák otišao u Plzen, pored grada Filip pesan. Eksplozivna emocije ne očekuju agresiju na bojnom polju ne ide dalje od normalnog doigravanju.Ali pazi, stanodavac je oko na štrajk.

Nakon pesan ocijeniti tradicionalan način dvoboj, vraća se na prvom mjestu. “Jučer sam nije razumio riječi mog kolege da će njegovi igrači nazvati prekršaj. Danas sam shvatio da je malo … Žao mi je, takve stvari ne pripadaju u hokeju, Pilsen u tim fazama dobivaju dah. Bili smo drago da su branili svoju PowerPlay i na kraju je dao ohrabrujuće pogodak. ”

Wow. Ukupno masti prod Liberec trener.Neočekivani cura Čihák jasno zatečena tijekom Pešanová izlaz pale oči na zemlju, oči malo raširile.

Prije nego što se riječ još tražili Sport pesan da bude jasno. “Radi se o simuliranje, za prolazak?« Pesan kima glavom: “U najmanje dvije intervencije vidio sam napore igrača Pilsen prisiljavaju power play. Čini mi se da je ova sjajna ekipa svira to ne treba. “Što vi kažete, gospodine ČIHÁK? “Ja to vidim vrlo jednostavno. Igrači sigurno nenabádáme simulirati. Bilo bi šteta pala. Ako igrač simulira, neka, slažem se.Ako sam rekao da želimo postići igrarije, što je bio namijenjen da želimo igrati aktivno, bilo na disku i dominantan. To onda može proizlaziti protivnik prekršaje. ”

Prema službenom zamjena klupa šefa Pilsen (Martin Straka i Tomas Vlasák nepravilnog trening licenca A) njegov kolega izjavu od srijede pogrešno protumačio. “Mislim da je to nesporazum s kolegom koji je dobio krivu”, rekao je Čihák malo ljut.

Nakon što je drugo pitanje na drugoj temi završava na konferenciji za novinare, oba trenera proći rame uz rame uz novinari dolaze finale.Pesan konspirativnim namigne Čihák, koji razumije cijeli kazalište, kolega zaigrano zgrabi za vrat i izvješća neumoljivom: “Ti kun … cos tamo govori?!” I ode kabine gotovo poput najvećih prijatelja

U nedjelju. ponovno sastati. U Pilsen. Na ledu i iza stola na konferenciji za novinare. Što dolazi?