Jorkširski blizu zadržavanju naslov nakon swatting daleko Somerset

Domaćini uzeo osam wickets u jutarnje sesije ostaviti Andrew Gale stranu znajući da ako drugoplasirani Middlesex uspjeti pobijediti Warwickshire ovaj tjedan, Jorkširski će trebati najviše šest bodova iz njihovih posljednja tri čvora zadržati svoj naslov.Priliku da podigne trofej na Gospodinovoj sljedeći tjedan s pobjedom ili remijem protiv svojih suparnika sigurno će biti dovoljno za tim prepun samopouzdanja inspiracija nakon sezone uživati.

Brzina ove pobjede, Yorkshire-a treća pobjeda za jednu izmjenu u zadnjih sedam utakmica, naglasio snagu svoje kuglanje napada Ryan Sidebottomom (tri za 32), Steven Patterson (tri za 43), Jack Brooks (dva za 49) i Tim Bresnan (dva za 28) dijeljenje wickets na jutro koje je započeo na način koji je dao mali vodič o tome što je slijediti.

Novozelanđanin Luka Ronchi zabio 22 na svom debiju prije nego što je predao Sidebottomom prvi od dva wickets u isti više, kao posjetitelji izgubili zadnjih pet wickets za samo 18 runs, Bresnan brtvljenje pobjedu kada je Tim Groenewald je uhvaćen u trenutku Gary ravnoteža.Pokolj je završen samo unutar 90 minuta tijekom kojih su bowled 19 destinacije.Nikad nismo to učinili prije, a mi ćemo stvarno imati malo među našim zubima.”

Somerset kapetan Marcus Trescothick, rued prva osvojena zemlja svoju stranu, u kojem su bili otpušteni 110 na prvi dan. „To je sveobuhvatan poraz i bili smo potpuno nadigrali, a ne u igri nakon gubitka bacanje.

„Yorkshire su pogubili svoje vještine daleko veći nego što smo mi u svakom aspektu igre i nismo bili dobri dovoljno je tijekom tri dana. To je razlog zašto oni će gotovo sigurno biti prvaci za drugu godinu, a oni su pokazali što se mjerilo je ako ste se natjecati u ovom natjecanju „Engleska protiv Australije. Prvi ODI – uživo! Opširnije