Jamie George otkriva dubinu Saracena namjere u drobljenje Oyonnax

Kane Williamson je postigao svoj peti stoljeća u osam testova u 2015. godini voditi Novi Zeland na pet prolaznim pobjede nad Šri Lanki prije ručka četvrtog dana drugog testa na Seddon Park u Hamiltonu u ponedjeljak.

< p> pobjeda dao Brendon McCullum stranu 2-0 serija zamah tijekom turista nakon što su osvojili prvi test u Dunedin po 122 runs.

Williamson 108 nije gotov, uzimajući njegov run odbrojavati u 2015. na 1.172 – najviše je Novozelanđanin u jednoj kalendarskoj godini – u prosjeku od 90 .15.Nick Compton planira biti nemilosrdan u svojoj England drugi dolazak Pročitajte više

Domaćini su svoj pobjednički cilj 189 s pet wickets dolje, wicketkeeper BJ Watling završni neporaženi 13. uz Williamson i bodovanje pobjedničku vožnju sa pomesti za jednu od Milinda Siriwardana.

Šri Lanka brzo polucilindar Dushmantha Chameera je 4-68 ići sa svojom prvom izmjene vući od 5-47.

Novi Zeland održava malu prednost kada su nastavljeni u ponedjeljak na 142-5, ali obje strane su imali priliku osvojiti utakmicu s Williamson uvijek igrač najvjerojatnije odrediti ishod.

25-godišnjak, čije je desno koljeno je jako strapped za vrijeme njegove izmjene u nedjelju, nastavljeno je u 78 nije se s Watling tek osvojiti što suočen završne dvije lopte na tri dana.

Williamson, međutim, dominirala je štrajk crtica Šri Lanka nade pobjede i doveo svoj 13. Test stoljeća, kada je izvukao Chameera iza trga za svoj peti granici dana da se presele na 102.

udarac ga je preselila u 1.166 staze, nadmašivši 1.164 njegov kapetan McCullum je postigao u 2014, kao i smanjenje metu na 20.

Niti jedna strana zaista je dobio u koštac s prolaznim cijele igre, kao i kratko-piskav kuglanje proizveden steepling odskočiti koji je rezultirao brojnim grubog pull ili kuka metak na fielders u vanjskom polju.

Domaćini kapitaliziraju na spektakularan kolapsa Sri Lanke u nedjelju, kada je svih 10 wickets za 62 runs obje strane ručka za pokretanje svoj skromni cilj pobjedu.

dvije ekipe sada kreću na pet utakmica jednodnevni serija koja počinje u Christchurch 26. prosinca prije dvije Twenty20 internacionalaca.