Irska ime jača strana u lice Englesku u Svjetskom kupu zagrijavanja

Irska će kotač sve raspoložive velika oružje za njihov konačni Svjetskog kupa zagrijavanja utakmicu protiv Engleske na Twickenham u subotu, s izuzetkom Cian Healy i Rob Kearney.

Joe Schmidt je odbio rizik Healy protiv Stuarta Lancaster tima, čime moćan loosehead više vremena do pune kondicije nakon duljeg problema vrata.

Healy se vraća u punom treningu samo ovaj tjedan, nakon operacije vrata u svibnju, te je u jednom trenutku površan i da bi Irska konačni Svjetskog kupa 31.England pokupiti Brad Barritt i Jonathan Josipa u centru za Ireland Opširnije

Simon Zebo mjesta u punom leđa u odsutnosti redovni starter Kearney, s njegov brat Dave uzimanje Ljevičarska mjesto.Jack McGrath počinje na njegovo mjesto na loosehead, sa središtem Keith Earls ne pritisne u akciju, a još uvijek prolazi kroz potres protokole nakon teškog udarca protiv Walesa prošlog vikenda.

Schmidt je u stanju razvaljajte teške artiljerije na drugom mjestu, međutim, kako je trener traži rezultat koji čini izjavu prije njihovog Svjetskog kupa otvarač protiv Kanade u Cardiffu 19. rujna.

prvi izbor back-red Peter O’Mahonv, Sean O’Brien Jamie Heaslip su ujedinjeni po prvi put nakon tih šest zemalja, a stajanje pola leđa Conor Murray i Johnny Sexton je također u tandemu.

Svježe iz njegove Test debi u 16-10 poraza od Walesa u Dublin, Tadhg Furlong ima sjedište na klupi za pokrivanje loosehead rekvizit.

Munster je Donnacha Ryan nudi najveći s klupe kako bi utjecaj u drugom redu u završnoj fazi, a Darren špilja pokriva veza među replacements.Ireland momčadi igrati Englesku na Twickenham u subotu 5. rujna

S Zebo (Munster); T Bowe (Ulster), J Payne (Ulster), R Henshaw (Connacht); D Kearney (Leinster), J Sexton (Leinster); C Murray (Munster), J McGrath (Leinster), R najbolje (Ulster), M Ross, D tonera (oba Leinster), P O’Connell (Toulon, kap), P O’Mahony (Munster), S O’Brien J Heaslip (oba Leinster).Zamjene R Strauss, T Furlong (oba Leinster), N Bijela (Connacht), D Ryan (Munster), C Henry (Ulster), E Reddan, I Madigan (oba Leinster), D jama (Ulster).