Gaurika Singh är glad att Bet365 genom att vinna 100m backstroke heat

Eftersom den yngsta konkurrenten på dessa Games Singh skulle ha varit garanterad uppmärksamhet hade hon inte redan överlevt den massiva jordbävningen som Bet365 slog sitt inhemska Nepal förra året. Nästan 9000 liv var förlorade, men Singh, trots att de var i en femvåningsbyggnad, var bland de lyckliga överlevande. Nu bor hon och tränar i London där hennes pappa, Paras, är urolog på Royal Free Hospital.

Hennes träning på Barnet Copthall verkar vara att betala och döma på det försäkrade sättet som hon lät till seger i sin värme av 100m backstroke mot rivaliserande Bet365 simmare från Kosovo och Samoa.Med tanke på sin ungdom och det faktum att hon redan har sju nepalesiska nationalrekord, är det tänkbart att hon ännu kunde fundera på nästa fyra OS, med Tokyo 2020 redan på radaren. “Jag skulle vilja göra så många som jag kan,” sa hon.

Den enda haken vid detta tillfälle var en liten garderobsfelfunktion strax före hennes tävling. “Innan min lopp rippade jag min baddräkt och var tvungen att fråga min tränare om jag Bet365 skulle ändra den. Jag försökte dra upp min dräkt och min nagel grävde in i dräkten och gick igenom den, så jag var tvungen att byta till en annan kostym. Det fick mig att känna mig lite nervös. ”

Man skulle aldrig ha gissat det från hennes imponerande efter-race-upplevelse. Hennes nästa engagemang, snarare än att fånga upp läxor, kommer att prova den bredare spelupplevelsen innan de flyger hem senare i veckan.Bumpning i en av hennes simningsavled, Mitch Larkin, har redan varit en spänning, men när spänningen dör ner, kommer hon återigen att Bet365 reflektera över hennes lyckliga flykt i fjol. “Jag kände mig så tacksam att jag var en som överlevde hela jordbävningen, så att bara vara här för att göra mitt land stolt är bra.” Det var skrämmande. Vi var på femte våningen i en byggnad som vi inte kunde fly från, så vi skyddade under ett bord i 10 minuter i mitten av rummet och var tvungna att gå nerför trappan efteråt i samband med aftershocks. Lyckligtvis var det en ny byggnad, så det kollapsade inte som andra runt. ”

Tillsammans med den liknande inspirerande Bet365 syriska flykting simmaren Yusra Mardini, förtjänar Singh allas tack för att de lånar en tidsbegränsad syn på de ofta självbesatt olympisk virvel.

more: Bet365 online bookmaker