Francuz je uzeo Traktor u KHL, prvaci će nastaviti voziti Rulika

Sudionik KHL potpisao je trogodišnji ugovor, a njegov agent Robert Spálenka iz tvrtke Sport Invest obavijestio je: “Saslušanje je bilo vrlo jasno i ozbiljno. Traktor je ambiciozan tim gdje će Paul biti zajamčeni broj jedan. Pomaže ispuniti ambicije igre za igranje. ”

Francuski odlazak nije iznenađujući, dugo je razgovarano. “Bila je unosan”, kaže generalni direktor Vervasa, Robert Čajela, čarobnjak za vrata. Već je dogovoren četverogodišnji ugovor s češkim vratarom Michailom Petrásekom.

“Kad je Pavao mogao zamijeniti.Iskustvo Extralige nije do sada, pa ćemo pokušati dobiti još jednog iskusnijeg golmana. “Iza pozadine se govorilo o Marku Pinceu, ali postoji i jedan vratar iz Slovačke. Olimpijski prvak Martin Ručinsky ukazao je kako će završiti svoju karijeru, ali još nije rekao zadnju riječ.

“Iz medicinskih je razloga odbio sudjelovati na Svjetskom prvenstvu. To će ovisiti hoće li naći motivaciju za nastavak. Vjerojatno je vrlo teška odluka jer jako sviđa hokej. Ne mogu pogoditi kako on odluči.Voljeli bismo ostati u našem timu “, rekao je Kysela na web stranici kluba. Želio bi zadržati još jednog napadača, Jakova Petružalke. “Slažemo se s njim o ugovoru, ali treba postojati uvjet da ćemo ga pustiti ako budemo u inozemstvu”, kaže Verva. Novi ugovor pripremit će kanadski František Lukaš. “Hübl, Hanzl, Jansky, Kubat i gotovo sva obrana su pod ugovorima. Većina cast će ostati, želimo ga zadržati. ”

Promjene su u tima za implementaciju.Pomoćnik Miloslav Hořava kreće u Švedsku, fitness trener Marián Voda “preselio se” u Hradec Králové. “Čak iu sljedećoj sezoni, tim će trenirati Radim Rulík”, rekla je Kysela. “Tražimo pomoć”. Pripreme će započeti krajem svibnja u tjednoj koncentraciji u Turskoj. Ali Verva, čekajući ulazak u gradsku vijećnicu Litvinov, tek treba “dovršiti” konačni prije disciplinara. U četvrtak je povjerenstvo riješilo Hořavine riječi nakon šeste konačne odluke. Potom je razgovarao o petom susretu u Třinecu i o zanemaru cilja. Hořava zove glavni Extraliga za „Druže Reznicek” nepravilan i obloge od cilja, a to bi moglo pak prestali, mislio zbog nesposobnosti i bruto.

„Objašnjenje, g Kysela.Miloš Hořava nije sudjelovao na sastanku Disciplinske komisije i nije poslao nikakav izgovor. Pretpostavimo, dakle, da je u ponedjeljak, kada je sve sesumíruje, odluka će biti „, izjavio je direktor CTK Extraliga Josef Reznicek. „S moje podražaja bili pozvani i predstavnici Třince dostaviti pojašnjenja ciljeva.”