Fijian NRL igrač Marika Koroibete na Wallabiesu brzo pratiti

Prebacivanje koda Melbourne Storm čarter Marika Koroibete uskoro će biti ubrzan u Wallabiesovu ekipu za svoju europsku Grand Slam turnir u studenom. Nakon potpisivanja s Melbourne pobunama za iduću godinu Super Rugby sezone , Koroibete je zatraženo da se pridruži Wallabiesu na turneji od pet testova, od sedam utakmica početkom studenog. Svi crni zadržavaju Bledisloe Cup s udobnom pobjedom nad Wallabies | Priprema za igranje u finalu NRL-a, letači rođen u Fiji nude potrebnu snagu i korak za Wallabiesovu stranu koja nema X-faktor na krilima, a obilazak će ubrzati njegovu tranziciju natrag u ragbiju. 24-godišnjak igrao je 15 igrača u Fiji i pohađao istu školu kao i kolege Rebels izvan leđa Sefa Naivalu, koji se trenirao s Wallabies i postaje kvalificiran za igranje kasnije ovog mjeseca . Međutim, nije odigrao ragbi od odlaska u Australiju i započeo svoju karijeru sa Wests Tigersom 2011. godine. Koroibete je rekao da nedavno nije govorio treneru Wallabiesa Michaelu Cheika , koji je u Brisbaneu pripremio tim koji je u subotu navečer preuzeo Južnu Afriku, ali je potvrdio da će se pridružiti ekipi za turneju. “Razgovarao sam s njim prije nego što sam potpisao s pobunjenicima i on će odvedite me na proljetnu turneju s dječacima “, rekao je Koroibete. “Trenutno razmišljam o Oluji, ali sam uzbuđen što ću se vratiti u ragbiju i bit će to veliki izazov nakon šest ili sedam godina da se ne igram.”

Koroibete je nastupio u zadivljujućoj Stormovoj pobjedi nad Cronulla u posljednjem krugu prošle subote, kako bi zapečatio NRL-ovu minijalnu premijeru, što je dovelo do neke žestoke tjelesnosti u obrani, dok je prelazio na bokove za vožnju.

Priprema za igranje u Melbourneu, NRL kvalifikacijskom krugu protiv Sjevernog Queenslanda, u subotu navečer u AAMI parku, Koroibete je rekao da je prebrojavao svoje Storm igre. “Dolazak u finale ne postoji dosta dugo, tako da ima malo emocija kao Nedostajat će mi dječaci “, rekao je.” To me motivira, jer želim završiti na vrhu i to bi puno značilo meni i mojoj obitelji, a posebno mojoj obitelji kod kuće.”