Engleska 25-21 Wales: kako su ocijenili igrači Six Nationsa u Twickenhamu

15 Mike Brown 6/10 Pokušaj potpune kontrole razbio je irski otpor prije dva tjedna, ali ovdje je zaklanjao ranu šansu. Uvijek je izgledao jaka na protunapad.Istraženo vrijeme kasnog borbe da odbije Wales i osigurava trostruku krunu Pročitajte više 14 Anthony Watson 7/10 Krašer kupa, drugi pokušaj protiv Irske, zadržao je Alex Cuthbert iskren s nekim Sinewy runs i iskoristio svoju priliku vrhunski.

13 Jonathan Joseph 6/10 Hat-trik pokušava u Rimu, ali je imao malo mogućnosti za prelazak linije. Napravio neke prijeteće utrke, iako, a neke pravovremeno baviti. Owen Farrell 7/10 Njegovi udarci na gol kažnjavao je bezbrojne pogreške u Walesu i zadržao Engleske nosove ispred.Igrao je dobro kao improvizirani centar iznutra. 11 Jack Nowell 6/10 Kraj Exetera bio je ograničen na obrambene dužnosti u prvoj polovici, ali je napravio neke pametne pauze u drugom.

P> 10 George Ford 6/10 Leteća polovica nije pronašla svoj oblik prošle sezone, ali hrabri pribor na Sjeveru ga je uzeo u igru ​​i podijelio i izbacio iz ruke dobro. 9 Ben Youngs 7 / 10 Dobar sniper prikaz sa svojim uobičajenim inteligentnim udaranje igra prije nego što je zamijenio Danny Care i nekoliko centimetara daleko od bodovanja rano pokušati.

1 Joe Marler 6/10 Njegova scrummaging bio je cilj bodljikave komentare tijekom Tjedan dana, ali on je više držao svoje protiv moćnog Samson Lee. Dylan Hartley (kapetan) 6/10 Lider Engleske igrao je veliku ulogu u dominantnom engleskom smislu i vodio je dobro prije nego što je zamijenjen kasno u igri [Vrlo snažan prikaz.

3 Dan Cole 7/10 Nesretan da ne bude nagrađen nakon četvrt sata, iako je njegova snaga udarca donijela rezultirajuću kaznu. Na kraju je žuta karta.

4 Maro Itoje 9/10 Nakon što impresivni prvi start protiv Irske, 21-godišnjak je pokazao zašto s važnim lopovima na liniji. Izvanredan.

5 George Kruis 6/10 Saracensova bravica najsnažnije je u Engleskoj i blagoslovila je pod novim trenerom Steveom Borthwickom.Još jedan jaki set-piece prikaz. Chris Robshaw 7/10 On je egzorcirao uspomenu na njegovu noćnu moru na Svjetskom kupu s još jednim zaslužnim prikazom, a poteškoće su pogodile opasnu Jamieju Robertsu.

7 James Haskell 7/10 Crvena kapa je bila posvuda i flanker je bio osobito jak nakon sloma protiv mnogobrojanog Welsh stražnjeg reda. 8 Billy Vunipola 8/10 Nije ponovio svoj spektakularni prikaz protiv Irski, ali vodeći kuglični nosač turnira nije bio toliko daleko. Još jedna ogromna igra. 15 Liam Williams 6/10 On svibanj pravedan biti čuvanje Leigh Halfpenny sjedalo toplim, ali Scarlets mu je dao još jedan solidan zaslon i bio je uvjeren pod visokim loptu.