Durant és Curry túl forró Portland számára, mint Warriors blaze nyomvonal az NBA-ban

A Golden State Warriors szombat este – a NBA ebben a szezonban a legnagyobb győzelmét – a Portland Trail Blazers 135-90. Az NBA többi része tovább olvasható

A Golden State robbanásveszélyes bűncselekménye és a portlandi tisztességtelen védelem hiánya miatt a harcosok sima elhaladással, három mutatóval és egy viharos dunksorozattal párolták ellenfeleiket.

„Ők most a legjobb nyugati csapat” – mondta Portland vezető edzője, Terry Stotts a harcosokról, mielőtt látták volna, és látszólag felkészült a veszteségre.

A Durant-nak közel tökéletes játék volt, amely magabiztosabbnak és otthonosabbnak tűnt, mint valaha.A franchise új arcát 31 perc alatt 34 ponttal szerzett, 11 lövésből 11-et, 11 lepattanót fogott meg.

Curry 19 pontot adott hozzá öt három mutatóval és hat segítővel. Az uralkodó MVP-nek jelenleg 105 három-mutatója van a 25 rendes szezonjátékában a Trail Blazers ellen, a legmagasabb hárompontos ellenfele ellen.

A Draymond Green 200-as rendes szezonjában ingyen fogadások kiemelkedő teljesítményt ért el játék, 12 védekezéssel és 13 segítővel.Klay Thompson 16 ponttal járult hozzá, és Ian Clark hozzáadott egy karrier-magas 23 pontot a padon, hogy segítsen lezárni a győzelmet.

A parancsnoki győzelem után egy durva út utazik, amit Durant „durva patchnek” nevezett, bár a csapat csak egy játékot nyert.

„A bíróság mindkét végén nem játszottunk jól,” mondta. „Nem játszottunk céltudatossággal. De most már visszaállítunk. ”

A Trail Blazers ellen a Warriors 100 pontot ért el a negyedik negyedév elején. A vezetés annyira erős volt, hogy még a Golden State rajongók sem hagyták ki az egész játékot, sokan elhagyták a helyüket a negyedik negyedévben eltelt szünetben. NBA TV (@NBATV). @ KDTrey5 hajt a JAM-hoz!