Denver Broncos iscijedi prošlosti Carolina Panthers u NFL sezoni otvaranja

Denverova dominantna obrana došla je ponovno protiv Cam Newtona i Broncos pobjegli 21-20 pobjedom nad Panthersom Carolina u četvrtak navečer kada je Graham Gano propustio gol od 50 yarda s preostalim 4 sekunde.

p> Newton je bio otpravljen tri puta i nestao cijelu noć, ali čini se da je učinio samo dovoljno da se mjeri osvete za prošlu sezonu Super Bowl 50, kada je Von Miller uklonio loptu i Lombardi trofej iz njegove ruke. Caroline Panthers 20- 21 Denver Broncos: NFL igra otvaranja – kako se to dogodilo.

Newton je Pantera stavio na rub pobjede s Kelvinom Benjaminom od 21 dvorišta u Denveru 32 u sekundama zatvaranja, ali Gano je bio široko lijevo, a Trevor Siemian potrčao je za koljena u formaciji pobjede nakon uspješnog prvog NFL start-a.Nasljednik Peytona Manninga završio je 18 od 26 za 178 metara, jedan TD i dva presretanja. Newton, NFL-ov vladajući MVP, bio je 18 od 33 za 194 jardi s jednim TD i jednim presretanjem. Baš kao što je to učinio iznova i iznova u Super Bowlu, Miller je napravio veliku igru koja je prolazila pokraj pravog napada Mikea Remmersa i zaplijenila Newton. To je postavilo četvrto-i-21 od Carolina 29 na dvomjesečnom upozorenju, a Newton je bacio nepotpuno, ali je dobio otkaz.Cornerback Chris Harris Jr, čija je presretanja dovela do ranijih minuta prije Denvera, bila je pozvana na nezakonitu upotrebu ruku, dajući Karinu svježu nadu. Panthers je u četvrtom kvartalu odveo 17-7 od prvog Super Bowl-a koji započinje sezonu od 1970. godine, ali Siemian pogodio je natrag CJ Anderson za 25-dvorište touchdown na sljedeći trenutak.

Newton’s next pass presreo Harris na Carolina 23 i 10 igra kasnije, Anderson je zakucao u svoj put iz jednodobilne linije da bi Denveru prva vodila na 21-14, sa 9:26 preostalih.

To je došlo nakon što je Broncos otišao za to na četvrtoj i- inča od dvorišta i Anderson je dobio samo dovoljno za novi set padova, a potom ju je udario u tri predstave. Nakon što je Ganoov 36-dvorišni terenski cilj donio Pantere na 21-20, Carolina je prisilila tri-i-out i Newton & amp; Co je dobio loptu natrag na 40 s 3:06 preostalo.Facebook Twitter Pinterest Brandon Marshall klekne tijekom nacionalne himne. Fotografija: Ron Chenoy / SAD Today Sports

Prije utakmice Broncos linebacker Brandon Marshall, kolegični kolega Colin Kaepernick, odveo se na koljeno tijekom sviranja nacionalne himne. Kaepernick odbio je stajati na himni tijekom predsjedničkih utakmica u San Franciscu, objašnjavajući kako je bio prosvjed protiv rasne represije i policijske brutalnosti u Sjedinjenim Državama. Otvorio je široku raspravu i stavio mikroskop na pregame tradiciju koja je desetljećima bila rutinska. Marshall je izašao u drugom kvartalu za procjenu potres mozga, ali je oslobođen da se vrati.