Dellavedova? Podmukao i neugodan. Satoranski opisuje sukob s raubirom

Washington nema potporu ozlijeđenog Otto Porter, ali dobro započeli i ubrzo razvio vodstvo od 11 poena. Tada je počeo izrađivati ​​miješati Janis Adetokunbo i uravnotežen terminala je osnovni prvih pet Washingtona očitog umora, jer su noći djelatnici Čarobnjaci putovao natrag kući iz igre u Memphisu.

„Totalno bi ga nevymlouval jer oni i jučer igrao, ali malo ranije i stigli u Washingtonu prije nego što smo mi.Na nekim igračima umor bio vidljiv, ali to nije bio odlučujući „, rekao je gubitnik Tomas Satoranský.

Rezultat je brigu pogotovo zvjezdani grčki Adetokunbo, koji je postigao 34 poena, 12 skokova i sedam asistencija.

češke reprezentacije najbolji čarobnjaci uspjeli u 15 minuta, tri boda, a pristup pomoći.

„To je bio blizak susret, obje momčadi je igrao dobro, ali je odlučio na kraju su stavili više od svojih snimaka. Janis (Adetokunbo) bile su tri metka odbiti. Pokazao je zašto glasuje u Starburstu. Ima nevjerojatnu sezonu. Nadogradnja snimanja bit će praktički nezaustavljiva. Izvrsna je zbog oglašavanja za europsku košaru.U ovoj sezoni je među najvećim europskim velikanima koji su igrali u NBA ligi „, pohvalio Satoranský grčki zvijezda Milwaukee.

Washington imao priliku razbiti igru ​​osam minuta prije kraja države za 90:92, kada su suci vladali gostima brz playmaker Matej Dellaveda za grubu prekršaj na Bradley Bealu, koji je završio masivnom šalicom na palubi. No, uzrujan Beal bacila dva slobodna bacanja i nakon toga šut nije iskoristio priliku ponudio.

„Kada netko zgrabi protivnika oko vrata, tako da za mene je očito isključenje. Dellavedo ima naljepnicu s natpisom jer je takve tribute napravio čak iu play-offu s Clevelandom i Torontom. On je vrlo iskusan igrač, ima pregled, fizički neugodan.Nije ga bilo lako braniti “, rekao je Satoranski.

Australija je bek u timu Bucks za prva eliminacija u karijeri može prikupiti dodatna kazna – ali jednako mogao pasti i Beal, koji je u gužvi pogodio suca

Milwaukee u Washingtonu će se opet igrati. tjedno. “Pokušat ćemo ih vratiti”, dodao je češki zastupnik