David Beckham postiže dogovor o izgradnji novog MLS stadiona u Miamiju

Fabian Delph izvela je iznenađujuće drugo skretanje u tjedan dana ulaskom u Manchester City iz Aston Ville nakon što je sve na petogodišnjem ugovoru. Roberto Martínez upozorava Manchester Cityja na Evertonov James McCarthy Više

Očekuje se da će vikend, koji je potpisala novu Villu prije šest mjeseci, ući u grad prošlog vikenda, ali je odlučio protiv toga u posljednjem trenutku. Odluka je Cityu iznenadila, a Delph je naknadno izdao izjavu u kojoj je obećao svoju budućnost Vili, gdje je bio kapetan. Prošle subote je rekao web stranici Vile: “Svjestan sam da je došlo do Intenzivna medijska spekulacija koja okružuje moju budućnost u posljednja 24 sata i želim postaviti rekord ravno. Ne odlazim.Ostajem u nogometnom klubu i ne mogu čekati početak sezone i voditi ovaj veliki nogometni klub. “25-godišnja, čija je klauzula o oslobađanju od 8 milijuna funti pokrenuta Od grada, odlučio postati dio momčadi Manuel Pellegrini i prošao medicinski u petak prije nego što je potvrdio potez.

“Napuštanje Aston Villa Football Club je najteža odluka koju sam ikada morao napraviti”, Delph rekao je. “Imao sam nevjerojatna vremena i napravio neke velike prijatelje tijekom svog vremena u klubu i uvijek ću biti zahvalan na tome što sam im dao priliku igrati u Premier ligi.” Kao što je Bilo je dobro izvijestilo da sam u početku odbio priliku da se pridružim Manchester Cityju.Ta je odluka bila isključivo od ljubavi koju imam za Astonovu vilu i njegove velike pristaše. “Kada sam bio kapetan Vile bio mi je velika čast i ja sam preuzela odgovornost nevjerojatno ozbiljno. Potpisala sam svoj novi ugovor prošle sezone s ciljem da ostanem u klubu za vrijeme trajanja posla, a nikada s namjerom da napustim godinu dana kasnije. “Moja odluka o početku boravka bila je isključivo temeljena na Emocija i osjećaje koje držim za klub i ljude tamo da bih se udaljio od – umjesto gledanja na nogometnu priliku koja je bila postavljena ispred mene.

“Doživio sam neke Nevjerojatno niska vremena u mojoj karijeri s ozljedama iu jednom trenutku čak sam se upitala hoće li se i vratiti na Premiership.Unatoč tome, uvijek sam bio 100% predan unapređivanju igre i razvoju kao igrač i osoba. “Kao dijete koji gleda igru ​​na TV-u, a onda kao mladom nogometašu sanjaš o testiranju Sebe protiv najboljih na svijetu, da se natječu za velike trofeje i da igraš u Ligi prvaka.Pokazao sam da mogu igrati na najvišoj razini s Engleskom i vjerujem da sam dugujem sebi kako bi se igrala za jedan od najvećih klubova na svijetu u Manchester Cityju.

“Ja Bili su neizmjerno ponosni što je kapetan takav sjajni klub i žele zahvaliti svima u Aston Villi – najvažnije navijačima – za nevjerojatnu podršku koju su mi pokazali tijekom moje vrijeme.

“Sada sam uzbuđen zbog Budućnost s Manchester Cityjem i pomažući klubu da uspije u idućoj sezoni i dalje. “Transfer će ljutiti navijače Ville koji su pozdravili odluku igrača da ostane kao znak svoje odanosti. Delph će se nadati izazvati Fernandinho i Fernando za početni vez u središnjem midfieldu.Mislim da je Engleska međunarodna reprezentacija napravila originalni turnir zbog sumnji u vezi s tim da li će mu Pellegrini biti dovoljno vremena za igru. Gradski menadžer glasno je govorio o Delphu na web stranici kluba: “Fabian Delph Je izvrstan igrač i veselim se suradnji s njim. Izvrstan je učinak u posljednjim sezonama u Aston Villi i sada je jedan od najsvjetlijih mladih srednjih nogometaša u Premier ligi. Fabian ima ogromnu vještinu i energiju i činjenicu da je postao redovni član Engleske momčadi je daljnji dokaz njegovog napretka tijekom proteklih nekoliko sezona.U samo 25 godina još uvijek ima svoje najbolje godine ispred njega. “Micah Richards, bivši desni desni grad koji je u Villi, ohrabrio je Delpha da se preseli na stadion Etihad, ali samo ako je on Bio je uvjeren u dobivanje redovnog nogometa. Jack Rodwell i Scott Sinclair su engleski igrači koji su morali napustiti klub zbog nedostatka vremena igre. To je možda značio faktor u Delphinoj početnoj odluci da ostane u Villa Parku, premda je Richards prije nekoliko dana bio prebačen kako bi to opovrgnuo. Delph potpisao svježe uvjete u Villi u siječnju, kada je 8 milijuna funti Dogovorena klauzula o puštanju. Ova relativno mala količina za uspostavljene igrače Engleske sugerira da je želio zadržati svoje opcije otvorene ako klub koji odgovara njegovim ambicijama pokazuje ozbiljnu namjeru da ga kupi.U to vrijeme je rekao: “Ja sam lojalna osoba i počinjenje moje budućnosti će nadamo se pokazati svima kakav sam tip.”

Grad je osvojio dva naslova Premier lige u posljednje tri sezone i opet će Natjecati se u Ligi prvaka sljedeće godine – natjecanje koje klub želi podnijeti. Zato je njihov interes za Delph učinio da se klub čini idealnim potezom za njega. Ovo je napravio svoju prvu odluku da se ne slaže da je prijenos zbunjujuće. Ali kad je Delph izdao izjavu tvrdeći da želi ostati u Villi i kapetanici, činilo se da postavlja rekord ravno pokazujući žestoku odanost timu Tim Sherwooda.Dakle, drugi prijelaz znači da Delph možda ima pitanja za odgovor na njegov proces razmišljanja tijekom jedne sage koja je postala neuredna. Grad je u Australiji na prvoj etapi turneje pred sezone koji također Vodi u Vijetnam. Klub je rekao da će Delph letjeti ovog vikenda kako bi se pridružio Pellegrini i njegovim novim suigračima.