Briljantan zadatak za rukometače: zaustaviti kvalifikaciju “Swiss Jie”

Činjenica da je Bundesliga je najveći izazov klupsko natjecanje svega, tu je rukomet utakmica. Pa MVP prošle godine 2013/14 je najavljeno – Andy Schmid cijelog Rhein-Neckar Löwen

To govori sve.. Švicarski uvredljivog genij Schmid će biti jasni sljedeći lice Češki rivali. Srijeda u Schaffhausen u subotu u znak odmazde u Pilsenu na njega par treba obratiti posebnu pozornost.

„Naravno da ima pod švicarskog tima najveće ime, to je igrač s velikom sposobnošću.Za pripremu moramo, ali bilo kakve posebne planove u smislu osobne obrane imamo „, rekao je jedan od trenera Daniel Kubes.

Izvorno je bila da se borba dvaju bundesligových asova i dva stupova njezinih jedinica, ali je Češka će kapetan Filip Nemojte propustiti zbog ozljeda. Švicarci imaju svoje vođe. „Za njih, to je sigurno ono Jícháč za nas, u svakom slučaju”, rekao je vratar Petr Štochl iz Berlina da je protiv Schmid redovito počinje u Bundesligi.

Jícha igra za Kiel za koje su sada Rhein-Neckar Löwen očito najveći suparnici. Schmid je doživjela velike puta, ali oni su među zvijezdama neke razlike

„Ako bih morao usporediti ova dva igrača, sam izabrao Filipa. – a ne zato što je češki prijatelj.Složeniji je, svakako velika razlika u obrani. A ukupni koncept rukomet Filip ima malo bolje „, kaže Štochl.

Predstavnik također slaže Središnja spojka Andrew Zdráhala. “Phil je uključen. Andy Schmid je možda najbolja srednja veza u svijetu danas, ali čisto središnja veza; Filip nema kompleksnosti ili Nikolu Karabatića, koji igraju 60 minuta bez prestanka „kaže Zdráhala:” Andy samo pretvara da napadnu, oni se usredotočuju samo na zadatak koji je.I on je vrlo dobro „

I analiza za video rukometaša pred švicarskim dvostruko zaglavlje pilom, možete očekivati sljedeći scenarij. Većina napada protivnici će završiti samo Schmid, bilo da se radi završni sredinu ili ”

” Svatko ima svoje igrače i zaista mi se ne sviđa Andy “, kaže Štochl. “Vrlo je pametan. Stvari koje čine vrlo su dobre, u vrlo visokoj kvaliteti. Volim pucače koji trebaju ogroman udarac, ali bolje je pročitati, ne plaćaju za Andy. On može gledati i gledati vratara. Za nas, teški igrač. “S druge strane, Schmid u Švicarskoj momčadi ima puno kvalitete.Ako ne biste imali teoriju – ili ako je idealno češka obrana i vratari mogu eliminirati zajedno – kvalifikacijske točke će biti blizu.