Betclic visszaáll a Manchester United-be „nagy evolúció” után

A Manchester United kampányának örömteli részévé vált a Phil Jones fitness és formájához való visszatérés.

Amikor szeptemberben mediális térdérülést szenvedett, a 28. különálló sérülés vagy betegség volt öt év alatt a klubban szenvedett.A rothadt szerencse egy olyan módja annak, hogy jellemezzünk egy olyan problémát, amely kétségbe vonja a robusztusságát, és úgy tűnt, hogy véglegesen megrázta Jones reményét, hogy a legmagasabbra emelkedik, Betclic amint azt Sir Alex Ferguson megjósolta.

Három év A skót Jones-t olyan labdarúgóként írta le, aki az Egyesült Államok legjobbja volt, és 2011 júniusában aláírta a Blackburn Rovers-től 16,5 millió fontért. Wayne Rooney nem garantálja, hogy helyettesíti Mkhitaryan-t, mondta José Mourinho.

Mégis a Jones legrégebbi megszakítás nélküli sorozata az Egyesült Államok számára csak 13-at jelent, a 2013-14-es szezon záró harmadában. Egy ilyen rossz futás után Jones megérdemelte, hogy Chis Smalling és Eric Bailly minden október végén kárt szenvedett.Míg Jones soha nem kívánja ezt bárki társasjátékosnak, hirtelen bekopogott a lehetőség, és a XI.United megnyerte a 3-1-et, és a hét egymást követő kezdete óta a második leghosszabb futás az oldalon.

Vasárnapi 1-0 győzelmében a Tottenham Hotspur Jones ismét megmutatta a Ferguson vezetői tulajdonságait, mint a 24- évek óta vezette vissza az első négyet, ahol Antonio Valencia, Marcos Rojo és Matteo Darmian is szerepelt.

Csak a Valencia volt az első választás a szezon elején.

Mégis Jones, a központja A visszacsatolásos partner Rojo és Darmian, akik ismeretlen baloldali szerepet töltenek be, jól teljesítenek, és a kombináció eléggé lenyűgöző ahhoz, hogy Betclic fogadási bónuszt megmaradjon a védelem, aki alkalmas és elérhető a jövőben.

< p> Az elhatározás azonban annyiszor szükségessé vált, hogy visszajusson annyira, hogy Jones óvatosnak tűnt, hogy nem kerül túlságosan. „Mindig kritika és dicséret van” – mondja. – Egy perc múlva lehet a kék szemű fiú, és a következő meccset meg lehet kapni.Ez csak így van. Az embereknek eltérő véleményük van. Joguk van erre, és szakemberekként eljutunk vele, és elfelejtjük azt, és arra koncentrálunk, hogy mit csinálunk a pályán.

„Mindig azt mondtam, hogy ha játékot kapok és illik Tudom, hogy képes vagyok. Nem vagyok olyan játékos, aki kisüzleteken megy – szeretem megvédeni. Szeretem munkát végezni a csapat számára. Remélhetőleg a menedzser és a körülöttem lévő mindenki látja, hogy megpróbálom a legjobbat elérni a csapat számára.

Jones tudatában van annak, hogy a következő Egyesült wunderkind napja véget ér. „24 éves vagyok, és nem leszek fiatalabbak, és a fiatal játékosnak való teljes tagság már nincs velem többé” – mondja. „Meg kell rúgnom és előadni olyan előadásokat, mint én, és javultam.Facebook Twitter Pinterest Phil Jones megakadályozza, hogy Enner Valencia haladjon a Manchester United legutóbbi 1-1. Fénykép: Andrew Yates / Reuters

„Több játékot kell játszanom. Az elmúlt pár évben sokat hiányoztam. Szeretek focizni, így annyi játékot akarok játszani, amennyit csak tudok. Ez egy régi klicé, de ez a játék számomra. ”

A 26-os Rojo-ból, aki már kilenc sérülést szenvedett el, miután 2014 nyarán csatlakozott a Sporting-tól 16 millió fontért, Jones azt mondja: szörnyű volt ebben a szezonban. Mikor nem játszottam és figyeltem, azt hittem, hogy fantasztikus. Az argentin fiúnak soha nem könnyű eljönni, és megérinteni a földet.

Darmian egy másik, aki megragadta az esélyét, miután Luke Shaw elkezdte a szezont első választásként.Az olaszok megkezdték az utolsó hat Premier League játékot – az első közülük jobbra -, és Shaw pozíciójában biztosak lehetnek abban, hogy az utóbbi megsérült.

Jones, Rojo és Darmian újjáéledése valójában nem meglepetés. Jonesnak 20 Anglia kupája van, és segített Unitednek megnyerni az utolsó Premier League címét, míg Rojo a 2014-es világbajnokság csapatának nevében került megrendezésre, Darmian pedig Olaszország jobb oldala volt Brazíliában.

a forma és a fitness azonban azt jelenti, hogy Unitednek meg kellett szüntetnie a nyári érdeklődést Stoke-tól és Hull-tól Jones-nak, és bár hasonló kétségek merültek fel a Rojo és a Darmian jövőjével kapcsolatban.

Most már Darmian kizárólag az Egyesült Államokra összpontosít. . „Egyike vagyok a világ egyik legnagyobb klubjának, így boldog vagyok.Hallom és olvasok az átadásról, de nem tudok semmit ”- mondja. – Jelenleg semmi sem igaz. Folytatni fogom a munkámat, és itt akarok maradni. régóta, de először az emberekkel, akiket az orvostudományi osztályban bíztak. Aztán nagyon keményen dolgozott az egyik srácommal, körülbelül három héttel azelőtt, hogy csatlakozott hozzánk [a képzésben], és jelentős javulást mutatott fizikai állapotában. gyors. Nagy evolúciója volt. Egy kicsit olyan, mint Marcos, mert Marcosnak is sok problémája volt a sérülésekkel, és ő is szabadon néz ki.Bailly és Smalling nélkül, amikor az emberek megijedhetnek, felgyorsultak, és mindketten már sok mérkőzést játszottak, jól játszottak és szilárdak voltak, ezért nagyon örülök ennek. ”

Jones elvárható a Crystal Palace-ban szerdán este és a West Bromwich Albionban, hogy hét kilenc egymást követő megjelenést kezdjenek. És még két új játékkal egészen az új évig, mégis nagyon boldog lehet egy olyan 2016-ra, amely közel kétségbeesett volt, amíg novemberre nem tér vissza.