Bet365 oppstartsbonus for nye spillere

Hun var forbannet hvis hun gjorde det og forbannet hvis hun ikke gjorde det. Og til slutt fikk Lizzie Armitstead ikke olympisk veiskonkurranse. Hun endte 20 sekunder fra seier, Bet365 etter en konkurranse som gikk forferdelig feil før hun til og med rullet opp, grim-faced, til startlinjen. Annemiek van Vleuten i intensiv omsorg etter forferdelig krasj i road race Les mer

< p> Gullmedaljen gikk ikke til Armitstead, som ble tatt ut på noen kryssvindinger med 30km å gå og ferdig femte, men nederlandsk Anna van der Breggen. The Dutchwoman vant i en spennende treveis sprint på linjen, med Emma Johansson i Sverige som Bet365 oppstartsbonus for nye spillere gjentatt sølvet hun vant i Beijing i 2008. På tredje plass var Elisa Longo Borghini, den italienske all-rounder som kom fjerde til Armitstead i verden mesterskap i fjor.Fire sekunder bak dem var USAs Mara Abbott, som ble fanget i det siste hjørnet etter en tøff pause på den siste klatre.

Van der Breggens lagkamerat, Annemiek van Vleuten, ville nesten helt sikkert ha endt opp På podiet hadde hun ikke hatt en forferdelig krasj på den endelige, våte nedstigningen. Det samme sketchy stedet hadde avsluttet løpene til Vincenzo Nibali og Geraint Thomas på lørdag, men det Bet365 var ingen flagg ut for å advare kvinnene. Den foreløpige prognosen for 33-åringen så ikke bra ut, etter at hun syntes å slå bakken første gang. Den nederlandske media rapporterte senere at hun var i intensiv omsorg med hjerne traumer og tre spinalfrakturer. Den tidligere britiske olympiske mesteren Chris Boardman, som kommenterte BBC Sport, sa senere at Rio-banen var “for farlig”.Han sa: “Jeg er faktisk ganske sint fordi jeg så på veiemøbler og trodde ingen kan krasje her og stå opp. Dette var langt forbi teknisk, dette var farlig. “Etterpå sa Van der Breggen det var vanskelig å Bet365 passere Van Vleuten ved siden av veien. “Vi så Annemiek ved siden av veien; det var veldig rart fordi det bare så ikke bra ut. Det sjokkert meg, og jeg tror det sjokkerte oss alle. Det var vanskelig å fortsette derfra. Etterpå sa Emma [Johanssen, Sverige] – bare gjør det for Annemiek, og jeg tenkte – ja, det stemmer. Van der Breggen, 26, vant etter en sterk sesong hvor hun ble rangert som femte av UCI, bak begge kvinnene på nedre Bet365 podiet. trinn.Hun vant både utgavene 2015 og 2016 av Flèche Wallonne, i tillegg til 2015 La Course av Le Tour og 2015 Giro Rosa. En godt avrundet person, samt en topp-skuffers rytter, tok en pause fra sykling i 2011 for en internship i Ghana som en del av et sykepleieprogram. Rio Olympics 2016: Murray beats Troicki, fekting, fotball og mer – live! Les mer

Armitsteads løp begynte dårlig da hun led en punktering ved foten av den første klatringen, rundt Barra, en ritzy forstad ut til Rio’s vest som har blitt hjemmet til den største Bet365 olympiske landsbyen.Hun fant seg selv forlatt av Nikki Harris, hennes Boels-Dolmans-kameramann, som hun spesielt hadde bedt om som sin domestique, et kontroversielt utvalg foran muligens mer dyktige, men kanskje mindre lojale alternativer som Dani King.

Hun Til slutt rejoined på pelotonet, TV-kameraene fange hva som syntes å være noen tøffe ord for Harris. Hun kan ha hatt noen flere for Emma Pooley, men hennes andre lagkammerat var opptatt med å skyve tempoet på forsiden av gjengen.

Var dette en forfalskning på vegne av Beijing-forsøket sølvmedalje hvem kom ut av pensjonisttilværelse for en siste stab på olympisk herlighet? Eller, mer sannsynlig, var det bare uskyldig uvitenhet, mangelen på raseradioer som betyr at Pooley, hvis ensomme ulvstendenser Bet365 passer til hennes siste bryter til triatlon, hadde ingen anelse om at hennes leder hadde blitt droppet?Triathlete hadde sikkert lite å si til Armitstead som de ventet på starten på Copacabana. Pooley sa senere at mens hun trodde Armitstead “tåpelig” for manglende tre dopingtester under oppholdsstyret, var det ingen bestemt spenning mellom de to. Uansett, da tiden klumpet på brosteinene i begynnelsen av Grumari-kretsen, syntes Harris og Armitstead å ha gjort opp med den tidligere som ledet lederen Bet365 hennes mot forsiden av gruppen.

Den første utbrudd av det hardt kjempede 136.9 km-rase var ikke lenge, da Belgias Lotte Kopecky klarte å bygge opp en 2min 37sek ledelse med 99km å gå.I løpet av de neste 40 km ble den 20-årige gradvis rullet inn i pelotonen, etterfulgt av Van Dijks fryktelige kvintett, Giorgia Bronzini (Italia), Trixi Worrack (Tyskland), Kristin Armstrong (USA) og Katrin Garfoot (Australia) ), sistnevnte to trekker seg ut av løpet før slutten, sammen med Pooley, Harris og 12 andre. Hver gang Marianne Vos tok et trekk, trakk pelotonen: selv om Dutchwoman ikke er helt tilbake til hennes tidligere form etter en skade-ødelagt 2015, hennes ukjente racing nous gjør henne til en veldig farlig Bet365 konkurrent.Den forsvarende olympiske mesteren kom til slutt i niende, men så på kurs for suksess i de seneste stadiene av løpet mens han tok fordel av noen feisty crosswinds på vei til den endelige Vista Chinesa klatringen, sammen med Frankrikes Pauline Ferrand-Prevot, trippel verdensmester, som kalt Armitstead’s savnet doptest “skamfullt”. Vinterens olympiske road race: Rio 2016 – som det skjedde Les mer

Asked før løpet om hun trodde Armitstead burde være på startlisten, var Vos pragmatisk. “Vi var litt overrasket over hennes tre tapte tester. Men da kjempet Bet365 hun den første, og jeg tror hun hadde noen ujevn uker, hun har hatt noen ujevn uker, og vi vil se hva som gjør med henne, “fortalte hun beskytteren.

Spør om hun syntes Armitstead var rent, sa Vos: “Det er en annen diskusjon.Jeg tror det er litt naivt å savne tre tester, men det sier ikke at hun er en doper. ”

Kvinnene rakte på omtrent det samme kurset som mennene, bare med færre løkker. Selv om det var høy vind og tåkete himmel, betød at rasen ikke var badet i det samme Bet365 solskinnet som herrene nøt, de led på de samme skarpe klatringene og tekniske nedstigninger smidd fra de resistente granittklatene som danner mange av de fremtredende bornhardtsene som Rio er kjent for. , eksemplifisert av Sugarloaf Mountain.

Det virkelige dramaet i løpet kom på den endelige Vista Chinesa klatringen, som begynner med en 10,6% rampe av smerte mot 530m toppmøtet.Van Vleuten og Abbott, en to ganger Giro Rosa-vinner, knuste bakken først, med de endelige medaljene Borghini, Johansson og Van der Breggen i jakten.

Abbott, som trener i høyden i sitt eget Colorado og jobber på et bøndemarked i Boulder for å få endene til å møtes i off season, er uten tvil den beste klatreren i pelotonen, men nedgangen er ikke hennes forte. Hadde Van Vleuten ikke krasjet tungt på en av de siste hjørnene, Bet365 kunne amerikaneren sikkert ha forventet å komme andre til den nederlandske stjernen. Lucie Armitsteads hjemby rir Rio med henne Les mer

Men med Van Vleuten ut av løpet på den verste mulige måten, ble det overlatt til Abbott å gjøre en individuell prøveperiode langs kysten til Fort Copacabana, jaget av tre av de sterkeste rytterne på verdensrunden.En svært liten rytter som har lidd med spiseforstyrrelser, hadde Abbott bare ikke muligheten til å holde de andre i sjakk, og de fanget Bet365 henne i siste hjørne.

Hun rullet inn like kort som en podiumplassering , en bitter slutt på en bemerkelsesverdig solo ytelse. Hun ble fulgt av et glum-ansikt æ, som fortalte ventende journalister at hun bare ikke hadde det bra på et kurs som ikke passet henne etter mange søvnløse netter.

Hun var filosofisk om fremtiden. “Jeg må forstå det. Jeg kan ikke hente telefonen til alle som tviler på meg og forklare meg selv. Det eneste jeg kan gjøre – og det Bet365 eneste jeg alltid har gjort – er å ri på sykkelen min raskt og få hodet mitt og styre de tingene jeg kan kontrollere. “