Ένα τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να διατηρηθεί, πιστεύει στον τελικό του κυπέλλου Breznanik

Την Τρίτη το απόγευμα στο Λίμπερεκ, η θερμοκρασία έπεσε σε σημείο παγετού και μεγάλωσε. Σχετικά με την ποιότητα των χλοοτάπητες στη Nisy ήταν αρκετό να υπογράψει, το έδαφος ήταν πολύ δύσκολο για τον παίκτη. Ωστόσο, η αυριανή εγχώρια ομάδα δεν ένοιαζε ελάχιστα. αυτόν ή ότι ο προπονητής Vavruška αποθήκευση πολλών παικτών βασική έκθεση πρωτάθλημα Χαρτ.

Το πρώτο γκολ του αγώνα έπεσε μετά την εκδήλωση Breznaníka και από τα αριστερά. Οι οπαδοί των Krob κατάφερε να σκοράρει προς την αντίπαλη εστία. Πίσω του, ο Djika έκανε την μπάλα δροσερή και πυροβόλησε 14 μέτρα από τον πόλο.Μετά από δεκαπέντε λεπτά που ήταν 2:. 0 για Liberec, όταν μετά από μια γωνία στην περιοχή πέναλτι Teplice χτύπησε αμέσως ως κουπονι στοιχηματοσ καπετάνιος παίζει Brabec, ο οποίος στο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν ξεκίνησε

«Θα παίξουμε μόνο όταν έχουμε δύο στόχους, έτσι δεν ξέρω. Και δεν πρόκειται να πέσει ούτε εκεί. Αν ο Θεός έδωσε…«Soukal τον εαυτό του στην τηλεοπτική κάμερα Teplice επιθετικός Ρωμαϊκή Potočný, η πιθανότητα να σταματήσει τη ράβδο.

Teplicka άμυνα, αλλά καίγονται μακριά και Luckassen είχε στο πρώτο ημίχρονο είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, αλλά όλα καίγεται. Αρχική τερματοφύλακας Hroššo στη συνέχεια, ένα λεπτό πριν το διάλειμμα μετά Potočného πυροβολισμό σωθεί ράβδο. «Δίνουμε το τρίτο γκολ και θα ήταν πιο ήσυχη,» εξέφρασε τη λύπη Liberec πώμα Erich Brabec πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μετανιώνω.Σύντομα μετά την επιστροφή τους από τις καμπίνες του Λίβερκετ αυξήθηκαν στο 3: 0. Μετά την άριστη Breznanik σκόραρε μπροστά από το ανοικτό γκολ, Luckassen τελικά έφτασε κοντά. Ο Liberec δημιούργησε ένα πολυτελές προβάδισμα για τα αντίποινα που λαμβάνει χώρα στις Teplice μέσα σε δύο εβδομάδες. Τελικός Κυπέλλου είναι blizoučko και κέρδος τρόπαια θα είναι μπαλώματα της παρέκκλινε σεζόν στο πρωτάθλημα, το οποίο Σλόβαν εξακολουθούν να αγωνίζονται για να σώσει.

«Εμείς έπεσε στο έδαφος, έτσι και τώρα θα πρέπει να δοκιμάσετε το υπόλοιπο του πρωταθλήματος,» έδωσε μια μεγάλη μια πιθανότητα να αμυνθεί ο μέσος της Teplý Štěpán Vachoušek. “Είναι ακόμα δυνατό να κάνουμε κάτι γι ‘αυτό, αλλά ο Λίμπερετς είναι μια έμπειρη ομάδα και τώρα βρίσκεται σε μια φάση.”