Třebíč je u polufinalu, Chomuta nedostaje jedna pobjeda, Kladno je izjednačio

Havířov u četvrtom serije igara, iako je ubrzo preuzeo vodstvo na Haas’ rano gol, ali gosti odgovorili Rabbit hit kući. Trebic razvio odlučujuću prednost na kraju drugog razdoblja, zabio Havel Wasserbauer je samo 66 sekundi.

Početna je dokazano tijekom zadnje trećine rez, ali se nadam da je još Wasserbauer. I premda Zdráhal tri minute prije kraja smanjena je na 3: 4 Havířov a u posljednjem trenutku pokušao igrati bez vratara, gosti branili je tijesnu pobjedu. Za Havířov sezona završila, Trebic pak mogu pripremiti za polufinale.

Kladno uspio slivu Jihlava na domaćem ledu i drugi put, ovaj put odlučili postaviti vrijeme. Gledatelji su čekali prvi gol do 38.minuta kad je Eberle, koji je vodio Kanijev udarac iz plave boje, bio zadovoljan s njima. Dukla je, međutim, uspio okrenuti rezultat u trećem razdoblju zahvaljujući dvama vratarima. Nakon opsade cilja Jihlava, poslao ga je s ljubavlju.

Najljepša igra Kladsa ostavila je zaključak. Hlaváč je na kraju igre pripremio poziciju za slobodan Stach, dok je posjetitelj Malec iz krevetića kasnio. Vitezovi pobijedio 3: 2 nakon produžetaka i vratiti seriju na Jihlava uravnotežen

Usti Slovan Iako je na početku drugog perioda gubljenja Chomutov 0: 2., Ali zahvaljujući Vágnerová cilj imala Domaći navijači pred posljednji čin još uvijek ima nade za preokret.Pirati, međutim, igrao posljednjih dvadeset minuta jako dobro.

Květoň opet staviti gostima nakon napornog pucao iz prstena dva gola olova, a zbog Chomutov odbránil i brojni oslabiti polako krenuli za treću pobjedu u nizu. Cilj osigurači dodao Hřebejk i Hovorka, pa čak i na kraju utakmice i dobio kaznu golman Hanuljak dobio uvjerljivo u Usti Pirates 5: 1

Motor Českobudějovický u Veneciji zaista laknulo. Južna Češka već u prvom razdoblju došao podržati opasnost i Pajić, koji je imao svoje operacije vykoledovali kazne krajnjim utakmicu.Ipak, gosti su mogli da se odupru za duge minute u dvokrevetnoj slabljenje, a do konačne minuti i time zadržao uravnoteženo stanje 1: 1

osvetio Venecija je da nisu uspjeli iskoristiti spomenute brojčanu prednost. Konačna snaga igra igrač je primio goste i igrao ga uspješno. Kuchejda cilj 18 sekundi prije kraja odlučio osvojiti motor. Serija će se kretati Južna Češka na 2: 2.