SMU-ovi besprijekorni igrači kažnjeni su zbog nepravde u školi

Nakon što su krenuli na najbolji početak u povijesti škole, stvari su se razotkrile za košarkašku ekipu Southern Methodist. Mustangi, koji zbog NCAA sankcija neće biti dopušteni sudjelovati u ovom proljeće NCAA turniru , Krenuli su na 18-0 start i bili posljednji Bet365 neporaženi tim u zemlji. No, budući da su krajem siječnja pretrpjeli svoj prvi gubitak sezone, momčad je 4-4 u posljednjih osam utakmica, uključujući i gubitak na Owls. Mnogi u sportu pitali su se kako će SMU reagirati nakon prvog poraza, shvaćajući da Mustangi mogu ući u spremnik i da ništa drugo ne bi trebalo igrati, osim ponosa.Nedavne borbe tima upućuju na to da su ti eksperti bili u Mobilna verzija Bet365 pravu, a frustracija počinje pokazivati. Prošli tjedan, prije gubitka Mustanga u Connecticutu, trener SMU-a Larry Brown bacio je gnjaviti dostojan san- Lišen malog djeteta, ogradu protiv NCAA i kazne. “Kazniti trenera, ja ga dobiti”, rekao je Brown. “Oni [NCAA] ne bi to učinili na Bet365 konferenciji o vlasti [školi].Kazniti djecu koja nemaju nikakve veze s onim što se dogodilo…kazna mora stati na zločin. “SMU nije tradicionalna snaga na koledžskoj košarci, a pojam da se kažnjavanja NCAA razlikuju ovisno o tome koliko dobro sjede Program je desetljećima bio tvrdnja (kasni, veliki bivši trener UNLV-a Jerry Tarkanian, koji je nekad slavno zanesen za plavim programom Kentucky se našao u NCAA-inim križanjima “NCAA je toliko ljut na Kentuckyju da će vjerojatno slapati još dvije godine probnog roka Na Cleveland State. ”). To ne Bet365 znači da su SMU nevine žrtve u ovoj sramotnoj vezi. Optužbe koje su naplaćene u programu bile su ozbiljne i činjenice slučaja nisu u sporu.Prema istraživanju NCAA, u 2013, pomoćnik pomoćnika SMU Ulric Maligi navodno je potaknuo Keith Frazier, američke garde iz Dallasa, da se upiše na mrežni tečaj kako bi se osiguralo da će imati dovoljno srednjoškolskih kredita za igranje na sveučilište. Maligi je tada potaknuo administrativnog pomoćnika u minimalna vrijednost Bet365 depozita košarkaškom odjelu da učini tečaj na Frazierovo ime. Na pitanje o tečaju, administrativni pomoćnik lagao je NCAA istražiteljima i Bet365 zamolio Fraziera da učini isto.Kada je Brown saznao o tvrdnjama u 2014. godini, nije prijavio neskladu ni s kim već više od mjesec dana, a kad mu je bilo upitano ima li bilo kakvih informacija o Frazierovoj interakciji s tajnikom, on je zanijekao bilo kakvu.

P> Ispostavilo se da Frazier nije ni trebao tečaj kako bi bio primljen u SMU. No, NCAA nije vodio ljubav prema ovoj opstrukciji, te je zaposlio Brown s osam utakmica za ovu sezonu. Školi je također dobila zabranu posezoni za ovu godinu, a Mustangi će izgubiti devet Bet365 stipendija tijekom sljedeća tri godišnja doba. Maligi je napustio program.

Frazierovo vrijeme kao Mustang teško je vrijedilo problema.Nakon pomalo razočaravajuće godišnje doba, bio je vladao akademski neprihvatljivim za većinu svoje kampanje za drugu, jer nije uspio održati dovoljno visok prosjek ocjena. Frazier se vratio na sud ove sezone, ali je napustio momčad u midseasonu, odlučujući za transfer na Sveučilište North Texas. Prema njegovom visokom školskom treneru, Frazier se osjećao kao da je bio Bet365 odgovoran za sankcije tima.

Osjećate se loše za Frazier ako želite, ali se ne osjeća loše za Brown. Letimo samo izvući ovaj dio: Larry Brown bez sumnje je ogroman košarkaški trener. On je jedini čovjek koji je osvojio NCAA prvenstvo (Kansas 1988.) i NBA naslov (Detroit 2004.) kao glavni trener.Također je trenirao UCLA na nacionalnoj prvenstvenoj igri 1980. godine i jedini je voditelj osam različitih NBA franšiza doigravanja. A program SMU pretvorio je u bujnu moć. Bio je zaštićen u Dvorani slavnih košarke 2002. godine. Nitko ne sumnja u njegove sposobnosti kao trenera. No, u Larry Brownovoj kolegijalnoj Bet365 karijeri karijere, bio je glavni čovjek u tri škole (UCLA, Kansas i SMU), a sva tri su bila pogođena značajnim NCAA kaznama kao rezultat regrutiranja prekršaja koji su se dogodili tijekom njegova mandata.

Kad su Mustangi izgubili prvu utakmicu u Hramu, izgubili su priliku da ove sezone ostvare smisao. Povijesni, čak i. Sada se kazne počinju osjećati realno i gubici su počeli gomilati. Pošteno ili nepošteno, zasluženo ili ne, sezona SMU-a završit će za Bet365 dva tjedna. I iako postoji mnogo krivnje za kretanje, opet, ništa od toga ne pada na noge igrača.