Senzacionalni mjerač? Nije. Željezni i Spitak sada imaju druge prioritete

Zainteresirani ljudi znali su da su Spotoak i Zelezny prije mnogo godina dogovorili prestanak suradnje. No postojala je konvencija: neće se potruditi razbiti prije objavljivanja godišnjeg sportaša prošle subote.

Već su bili jasni. Ali oni su krvarili.

“Kako će izgledati sezona Spotova?” Pitali smo u dvorani Jan Zelezny. “Što god se Bara htjela vratiti u Rio”, rekao je trener.

Znao je da neće biti tamo. Ali on je poštovao posao. Do četvrtka navečer, objavili su izjavu. “Ne mogu se prijaviti pod pripremanom, što nemam 100% pod kontrolom”, rekao je Železný. Zatim su isključili mobitele.Ni to nije i dalje u utakmici

Ono što ste rekli u tjednima prije

U Ukratko ovako:.?

Špotáková htjela biti u 2015 više s obitelji i Uglavnom se priprema. Došla je s njom kao trenerom. Rekao je: O. K., ali ne mogu tvrditi da sam vaš trener.

Tako dobro, rekla je. Pokušavajući kompromitirati ili uskladiti aktivnosti Jaroslava Prišca, šefa Dukle, nije uspjelo. “Oni su sjajne osobnosti, ne mogu ih gurati”, rekao je. Spotakova je sada jasno više od majke nego od konkurencije.

Željezo je u suprotnosti profesionalni trener koji želi sportaša, za što je odgovoran, obučeni njegovih ideja.

Njihovi prioriteti će neizbježno razilaziti. Neće ići zajedno. Kada su objavili istinu, oboje su im olakšani.Nisu nejasni.

Ovo nije znak olujnog raspada u mnogim grubim riječima i uzajamnog neprijateljstva. Otuđeni su u sportu, bili su ljudski. “Izgleda kao mamac na prvi pogled. Ali to je bio logičan odluku dvije racionalni pojedinci „, kaže Karel Tejkal, glasnogovornik češkog sport koji Iron Works blisko.

Informacije koje je srž spora postao nespremnosti Špotáková putovati dugo trening kamp u Africi, gdje je Ostala bez sina, pogrešno je. Nije joj to naredila.

Što je sljedeće?

Spott će se pripremiti za sezonu 2015. samo prema njezinoj vremenskoj liniji. “Mogla je to učiniti jer je prošle godine grupa u Africi trenirala i bila je”, rekao je bivši trener Rudolf Cerny.Uostalom, u prošlosti u nekoj fazi svoje karijere oni su sami i Ludvik Daněk, rimski Sebrle i jan železný pripremaju.

„Bara, ali treba netko na koga se mogu obratiti sigurnosti treninga, radionica i drugih organizacijskih pitanja.” Kaže Priščák. „U tom duhu, razgovarao sam s trener George Dukla sportaša Šimiceho i on je pristao.”

Željezo je biti na raspolaganju za svaki dogovor.

Samo kada flipper ocjenjuje sezonu 2015. odlučuje kako poduzeti Olimpijsku godinu. Vjerojatnost da se vraća Iron Athletic Expertsu vjerojatno će biti eliminirana. Upravo suprotno, Spotakova može reći: Kad sam jednom uspio jednu godinu, mogu se nositi s drugom.Ili obratno, nakon što potroši mnogo više vremena s obitelji, smatra da drugi sportski stres više nije potreban. To je samo ona. Osim toga, za slavu Češke, ovaj dvostruki olimpijski prvak učinio je više nego dovoljno