Rabbitohs završiti NRL sezonu u stilu s velikom pobjedom nad Bulldogs

Canterbury je pretrpio udarac tijela samo tjedan dana od NRL finala, spuštajući se do Južnog Sydneya 28-10 u vatrenoj aferi na stadionu ANZ. Des Haslerovi muškarci mogli bi potonuti kao sedam, nakon što su trpjeli svoj treći ravno gubitak u zabrinjavajućem znaku koji je krenuo na konačni eliminator posljednjeg tjedna protiv Penritha. Osim kratkog razdoblja u početnoj polovici, South Sydney – koji je završio inače razočaravajuće godine sa četiri pobjede na utrci – uvijek je gledao u kontrolu.Nakon što je Rabbitohs uzeo 12-6 poluvremena vode, tempers zaprijetio da će kuhati s kapetanom Psi James Graham i Souths naprijed Sam Burgess uključeni u grijanom sukobu.Andrew Fifita suočava NRL roštilj nakon terenske podrške za ubojicu Thomas Kelly. Pročitajte više

Graham se uvrijedio na “štipaljku u borbi” i udario ga svojim čizmom na svog supruga sjevernog Engleza. Graham nije uspostavio kontakt, ali je stavljen na izvješće dok je Burgess pobjegao s upozorenjem. Rabbitohs je ujednačio rezultate na 6-6 nakon 17 minuta kada je Burgess probio nekoliko običnih pokušaja za borbu za meki pokušaj.Oni su otišli na razbijanje 12-6 nakon što je Joe Burgess uhvatio bezobzirno Moses Mbye proći za 80 metara netaknuti. Graham je učinio sve što je mogao da se spusti na njegovu stranu i na trenutak su izgledali kao da su bili došao kući snažno kada je Josh Reynolds zagrlio svoju nogu na John Suttonov udarac i trčao 80 metara kako bi smanjio deficit na dva. No, baš kao što je obećanje za Buldogove, Thomas Burgess klepetanje prisilio Dannyja Fualala prometa od kick-off i Aaron Gray proizveden briljantan solo strast za postići u sredini polja.

Siva i Joe Burgess će nastaviti s ublažavanjem u umirućim trenucima. Buldogs naprijed David Klemmer će se nervozno čekati nakon što se činilo da je rame trošak kasno u igri, ali on nije bio stavljen na izvješće.