Kako je došao moj san o postizanju hat-trik (tijekom poluvremena)

Bila sam na terenu prije, prije nekoliko godina, kada nam je vodič na stadionu pustio da smo prolazili preko rubova, ali to je bilo puno bolje. Na drugačijoj nezaboravnoj seigračkoj utakmici između Birmingham Cityja i Cardiff Cityja, 8. studenoga, od Kopa me natjerala da se natječu u “Chip and Win”. Danas je bilo 15.950 sudionika i, čak i dopuštajući onima koji su nestali na natjecanju, češljajući se protiv hladnoće s alkoholom, još uvijek je bila velika publika za moju sigurnu reprodukciju sposobnosti.

Bit igra je da su dva voljna člana publike (najbolje je pokazati potrebnu razinu ljubaznosti tako što ćete lagano pucati rukama) odabiru najavljivači i posebni gosti kako bi snimili u neočuvani cilj od određenih udaljenosti.Lopta mora napustiti zemlju i otići u mrežu bez odskakanja. Nakon svakog truda odlučite hoćete li kockati ono što ste već osvojili u izradi sljedeće metke. Prva, od linije od šest dvorišta, za dvije karte je sljedeća utakmica, druga od ruba kutija je za potpisanu loptu, a treći, od polovice do polovice, za sezonu. Pročitajte više Ovo je druga sezona Chip and Win i pokazala se u velikoj mjeri popularnoj alternativi većini ostalih poluvremena. Kako to biti sportski novinar početkom 1900-ih Zabava, od plesača i vojnih zaslona do penala. Bilo je i sponzoriranih gnusoba poput Wickesa “On Me Shed Son”.Nespretan koncept prešućivao je na već slabu točkicu, vidjelo je sudionike da pokušaju prebaciti kugle u krovni prolaz iz središnjeg kruga. U Sv Andrewu, kao i većina razloga, dolazak proljetne kuće bio je bolan Pravi uvjerenje i zasluženo. Uskoro je nestao. Od osnutka Chipa i Win-a želio sam igrati i inzistirati na tome da, ako bude izabran, vratit ću se sa sezonskom ulaznicom.

Sa samo dva prethodna pobjednika, povijest nije bila na mojoj strani. Niti bio je teren, još uvijek gladak iz nekog ranijih pljusaka. Jedna je stvar propustiti ispred Tiltonovog štanda, sasvim drugo da se na tom stražnjem dijelu spušta. Drugi tip je otišao prvi, uklonivši dvije ulaznice i potpisanu loptu, nakon što je izabrala izletjeti nakon dvije pristojne završnice.Živci su se udaljili dok sam krenuo prema naprijed, čak i slabo napunjeni Sveti Andrew izgledao prilično zastrašujuće. To je bio trenutak u kojem je moj život vodio do pretjerivanja, ali tek neznatno. Prvi udarac je formalnost čak i za najgore igrače, osim onog koji je samo trgnuo svoje napore Kratko do podsmijeha. Odlučio sam udariti loptu tako teško kao što sam mogao. Da sam skoro skliznuo da je dohvatim s mreže milostivo se činilo da se neprimijećuje. Drugi udarac od 18 metara izašao je u središte golmana. Moja se koncentracija nikad nije zanovijetala, čak ni o raspravljanju, igranju igara, bez obzira na to hoću li se igrati. Kad sam krenuo natrag za treće predviđanje u mnoštvu ruža, iznenada se činio prilično udaljena snimanja U trenerima na mokrom terenu.Otišao sam na veliku utrku i podigao udarac koji je kratko zaprijetio da će mi se pomaknuti iz moje perspektive, umirući lijepo u mrežu. Odmaknuo sam se u slavlju dok se Tilton zabavljao. Kratko sam razmišljao o klizanju koljena, ali nosio sam nove traperice. Odbio sam priznanje iskreno smiješnog prijedloga da pokušam s polovice linije za izvršnu kutiju – ostavljajući to da činim da nemam interesa gledanja Igra iza plexiglass zaslona, ​​već sam se zabavljala. Od El Clásica do rudnika ugljena: kada nogometaši idu u časopis Read more

To je bio jedini trenutak kada sam se zaustavio za “Što misliš da treba učiniti?” Svi su rekli da ne. Pomislio sam na trenutak za sve što je vrijedilo i više, dobivši rukovanje od zamjenika Callum Reilly i Demarai Grey.Vraćajući se na moje mjesto, čestitali su mi slučajni članovi mnoštva. Gledao sam drugu polovicu u stanju distrakcije, još uvijek toplo od svjetla uspjeha. Stručnjaci nogometne lige možda se ne slažu, ali držim da sam postigao savršeno legitimni hat-trik u domu moje tim. Jedno mi je žaljenje što dok prethodni pobjednici imaju svoje napore spašeni za budućnost na YouTubeu, ne postoji ni zrnati rekord moje krunske slave. Fotografkinja je odsutna na korporativnoj dužnosti i moj je otac zaboravio snimiti.