Iza svega potražite ženu. Ambiciozni vlasnik nadgleda uspjeh Beer Sheve

U Češkoj, to je prilično nepoznata momčad koja nije ušla u navijače do prošle godine. Dvaput s Spartom u Europskoj ligi. Sada je red na Pilsen, u kojem Izraelci i donijeti Češka nogometaš Tomaš Pekhart Početna

Međutim, zanimljivo je da se piva Medical Center mnogo više

Velika ciljevi

prošlo je deset godina od Alona Barkatová, supruga bogatog investitora i sestra-izraelski gradonačelnika Jeruzalema, odlučili: kupiti nogometni klub.

Odabrana piva Sheva, u to vrijeme bila je beznačajna jedinica druge lige s financijskim problemima. Zato je platila nešto više od milijun funti.Ali zašto je zapravo zaronila u nogometnu avanturu?

“Bila sam prilično zainteresirana za stvari tipa”, objašnjava 48-godišnja žena. No, daleko, nije sva njezina strast bila podijeljena i shvaćena. „Naravno da više puno ljudi pauziranje, činilo im se neprirodno”, kaže Barkatová da posebno s divljim ljubitelje piva Sheva prvi nije lako.

U 2010, suočen kritika zajedno s trenerom Guy Azourim, kada tim nije uspio. Obožavatelji su se prosvjedovali, a nakon jedne od utakmica, čak je trenerov auto s ceste.

Bio je preko crte.

Trener je podnio ostavku sljedećeg dana i htjela je. Odlučna je prodati klub, ali nije trajala. Obožavatelji su obećali da će se bolje i Barkat ostaje.Imala je san. “Imati najbolji tim u Izraelu bio je naš cilj od početka. Iako još uvijek igramo drugu ligu “, priznaje.

Novo vrijeme

, Ne osjećam nikakve razlike u ponašanju, ništa slično. To su samo rezultati “, objašnjava hrabar šef s vremenom. A osobito u puno tišoj sezoni. Klub se značajno promijenio pod vodstvom. Trebalo je samo dvije godine da izađu iz druge lige, stabiliziraju se iu najvišoj konkurenciji, au posljednje dvije sezone zapravo je najbolje u Izraelu, kao što je sanjao Barkat.

Nakon trideset godina, Beer Sheva ponovno je stekla naslov prvaka, a igra lijep novi stadion koji obožavatelji ispunjavaju protiv svakog protivnika.Nakon otvaranja na njemu više od godinu dana Hapoel održan nepobjedivosti, koja je završila prošle godine, ali Sparta.

Sada Pivo Medicinski centar zadovoljava možda Liga prvaka, od kojih je godinu dana bezuspješno borio protiv Celtica te u tom dvojutkání s Mariboru. Samo u Europsku ligu, koju će Pilsen pozvati u četvrtak u 16 sati