Irska protiv Engleske sukob mogao podmiriti lavovi prednje motika red, kaže Neal Hatley

ološ trener, Neal Hatley, smatra svih šest engleskih front-veslača koji će se pokušati osigurati back-to-back šest zemalja Grand Slama u subotu su u konkurenciji za mjesto na britanskom & amp; Irski Lions tura na Novom Zelandu u ljeto.

Joe Marler, Dylan Hartley i Dan Cole će učiniti svoje peti uzastopni početke prvenstvo do sada i mogu sami napraviti neophodna za Warren Gatland uzimajući bolje od njihovog Irski kolege.

Naime, dok je kurva Ken Owens je impresionirala za Wales i Gatland će nastaviti pratiti na sposobnost Škotska tighthead WP Nel, prednji red bitka u subotu će se znatan način određivanja Gatland je hijerarhijom s Jackom McGrath, Rory najbolje i Tadhg Furlong sve među kandidatima su well.Six naroda: sedam stvari koje treba paziti za ovaj vikend Opširnije

Prema Hatley međutim, 2013 Lion Mako Vunipola ima također staked svoju tvrdnju s klupe nakon povratka u fitness, uz Jamie George i Kyle Sinckler – oba od kojih su tek početak za Englesku. “Svi dečki su stavili svoje ruke, Mako, Joe, Jamie, Dylan”, rekao je Hatley.

“Ne postoji niti jedan igrač smo koristili u prvim redovima koji nije stavio ruka mu se i gurnuo stvarno jak zahtjev za selekciju.

“Oni su jako dobra i šest godina, posebice na loosehead s dva igrača koje imamo tamo.Imamo jedan od najboljih tightheads u svijetu u Dan Cole i jedan od najboljih nadolazećih tightheads u Kyle Sinckler. S rekvizit gledišta imamo tri jako iskusne, vrhunska igrača i jednog klinca koji ide da se tamo vrlo brzo. Imamo šest vrlo dobre prednje naprijed red. “

Od devet front-veslača u Gatland početne touring stranka prije četiri godine, četiri su osigurale Englesku sa Cole i Vunipola pridružili Tom Youngs i zamjenski izbor Matt Stevens, koji je ponudio poklopac na obje strane ološ.Hartley je dobio ime u momčadi, ali zamijenjen Najbolja nakon njegovog crveni karton u Premiershipu finalu.

Njegovi disciplinski problemi su dobro dokumentirani ali kao kapetan engleske reprezentacije, Hartley je tek okus poraza i, unatoč nedostaje prvi engleskog 18 utakmica pobjednički niz, on je uvijek prisutan pod Eddie Jones. U subotu pobijedi svoju 84. kapu, stavljajući ga zajednički peti i stupanj Martin Johnson na engleskoj svih vremena popisu izgled kao Jonesa strana traži rekordnu 19. ravni pobjedu. “[Dylan] može doći u neko štap ranije na turniru, ali svaki tjedan on vodi momčad nevjerojatno dobro”, dodao Hatley.

“On radi smiješno teško sa svojim prep.Mislimo da je on igrao dobro tijekom turnira. [Dylan] može razgovarati s dečkima malo kasnije ali posao je učinjeno. On je postao [joint] Peti najviše kapom igrač i sve to je bio priznat. Igrači se brine o tome s ovdje na u. “