Dopusti pristup internetu i Facebooku. Kina se bori za još jednu Olimpijadu

plus bodova osvojio u veljači kada je državna tvrtka Wanda Grupa kupila više od milijardu eura jedan od najutjecajnijih tvrtki u području sportskog marketinga, švicarski Infront. On je također posjeduje prava na Svjetskom prvenstvu u nogometu, hokej, skijanje i biatlonu.

Sada su kineski dužnosnici posegnuo za sljedeći potez.Prilikom posjete ocjenjivanja komisija Međunarodnog olimpijskog odbora obećao neograničen pristup internetu tijekom zimskih igara 2,022th

Od 2009. godine, dok je kineski državni organi blokirati i mnogi „politički osjetljiva” mjesta, kao što su po svojoj su Facebook, Twitter i Google , Navodno zato što su „u suprotnosti sa zakonima države.”

Na prošlogodišnjim Olimpijskim igrama mladih u Nanjingu je zaista zadržavanje ne ukloni, ali samo u predmetima koji se odnose na vođenje igre.Ipak i dalje neće moći otvoriti neke stranice koje se bave temama kao što su Tibet.

Također, tijekom posjeta evaluacijskog povjerenstva MOO dopustio kineski nesmetan pristup vlade na internetu, ali samo u određenom području, a za odabrane osobe.

ako zimske igre u 2022 bi trebao biti mnogo širi hodnik, možete skijati natjecanja održana su 200 kilometara udaljenim Zhangjiakoua. Kineski dužnosnici kažu da je u svim područjima „kao što su Starbucks i hotela” (kao što je navedeno u priopćenju) jamče potpuni pristup internetu za posjetitelje igrama.

„Ova vijest dolazi u isto vrijeme, naprotiv, vlada je pojačala sigurnosne razloge, ograničenja na pristup privatnim mrežama (VPN) „kaže profesor Insidethegames.biz server.

Wang Hui, direktor komunikacija za kandidaturu u Pekingu 2022., uvjerio je komisiju da” olimpijski Peking 2022 će mnogo otvoreniji od Pekinga 2008”.

Za birača MOO-a važna izjava, budući da postizanje široku publiku kroz medijske mreže je jedan od glavnih stupova nove komunikacijske strategije MOO-a.Tijekom Igara u Sočiju povećao broj ljudi slijedila Facebook stranicu od MOO-a od milijun na gotovo četiri milijuna.

Izrada Facebook ili Twitter tijekom Igara neće se vjerojatno dogoditi kao kratkoročna mjera je, kao što je tijekom sastanaka Organizacijskog APEC (Asia -pacifického ekonomska zajednica) Kina je ponudila svoje pretplatnike plavo nebo iznad Pekinga bez znakova smoga otkako je napustio privremeno zatvoriti rad više od 2.000 industrijskih poduzeća i gradilištima u 1700.