Batting at No12: alternativni popis kantona za casual kriketcera

1) Ispustite tri hvata u utakmicu i biti kažnjeni za izbjegavanje vrećice. 2) Udariti loptu u gomili – dodatna točka ako se skoči s konopa da vam dade gustu

3) Biti pogodak za šest četveronoša / šesteraca u više.

4) biti ispričana od strane suca nakon prve dvije kugle nedjelje utakmicu su razbijeni na ogradi : “Sve je u redu. Razumijem da je igrao malo prvorazrednog kriketa u Pakistanu. “5) Prerušiti se u 12, jer obje momčadi imaju dodatni igrač.

6) Budite uhvaćeni na kravlji kutak kada udaranje za crtanje.Ako ste imali kriket vrijeme stroj, koji igrači biste se vratiti gledati?Pročitajte više

7) Pokrenite posljednju utakmicu s protivnikom koji traži sedam igranja, s dvije širine, jednu s obje strane panja.

8) dvije neparne rukavice, koje nose šišmišne jastučiće. 9) Otkrijte da upotrebljavate tuđe palice 20 minuta u svoje izmjene. 10) Posudite kutiju – “Ja ću ga oprati, 11) Budite očajni pitati koliko dugo sendviči jaja su ostali na suncu. 12) Budite skočeni od strane upravitelja nakon igranja pokupiti kriket na ručak / čaj.)

13) Jednostavno izbjegavajte biti počinitelj Glenn McGrath tipa incidenta kada je loptica s kojom ste se zabrljali i došla do outfielda. zaspati gledajući kriket na TV-u preko noći i probuditi se da pronađe šišmiš je još uvijek na prsima, ali njegov je rezultat niži nego kad ste kimnuli. 15) Združite učitelja u školi koji onda odbija napustiti 16) pobijediti lokalnu javnu školu jer je lokalna sveobuhvatna XI svi igraju subotnju ligu kriket i to su učinili godinama.

17) Nabavite kriket članak spiked. 18) Proliti pivo / rajčica ketchup na pravilan kabel pletiva krema pulover – Dodatna točka ako je netko drugi, drugi ako je kapetan. 19) Skinite oznaku s rubom do čuvara kojeg ne daje “vaš” suparnik – trčanje dok je čuvar imao strop .

20) Trebate još dva bacača da se lopta prebaci iz granice nakon dugog potjere. Umjetnost (amaterskog) kapetanije kriket Pročitajte više 21) Sudite prvih 25 kada ste rekli da će vam olakšati nakon 10, ali sedam vaših suigrača još uvijek je u baru. 22) Odbacite ulov koji bi šefu dao hat- 23.) Pucaj, bez čišćenja kamenja / lisica poo / slomljena zubi. 24) Stavite nekoga od kriketa previše oduševljen i detaljan u svom objašnjenju za ” Obustavljanje polja “.

25) Slažite se bez ab sve se kugla kada se igraju utakmicu na prvom klasi terenu.

Koliko možete odskočiti?A što sam propustio? Zahvaljujući Jarrodu Kimberu.