Antrenorul Říha se va baza pe Varum să se bazeze pe Titus și pe unitatea fanilor

După cincisprezece posibile puncte de pauză reprezentativă a fost adăugat în contul unic Pardubice. În ciuda acestui echilibru slab, cadrele roșii și albe păstrează unghiile în visul șase.

Împotriva Carlsbad Energie deja, dar în mod necesar trebuie să înscrie, pentru care asistența a anticipat, de asemenea, revenirea lunetist Sykora. Cu toate că luni, la practica a ratat, dar antrenorii au raportat pentru a fi gata pentru a pune pe patine.

„El a numit ca a prins o gripa, dar pot face împreună și du-te la joc,“ a raportat antrenor Miloš Říha mai în vârstă care se întorc marcator cu numărul 37 arată aproape ca venirea unui salvator.

„Dacă Sejček jucat, așa cred că în cele cinci jocuri, el a marcat patru goluri. Această echipă lipsește. Nu există niciun curaj să o ia și să meargă la contraatac.El este principalul jucător, dar alții trebuie să încerce. Chiar și tinerii care au acum oportunitatea perfectă, dar până în prezent sunt foarte convins „, a spus Riha.

În primele vagoane adiacente formație de atac căptușite cu Tyborem Marcinko și dvouzápasového după expirarea sentinței și returnarea Cetkovského. Cu toate acestea, întoarcerea titlurilor va schimba compoziția trioului. Echipamentul ieri la lăsat pe căpitanul Caslav în cabină, dar, din fericire, nu au fost vătămate de sănătate. “Timpul Unibet bonus case pariuri tocmai a coborât. Acum se joacă peste opțiunile sale “, a declarat antrenorul. Poziția a 12-aa lui Varum nu mai este un prequel, ceea ce nu înseamnă că fecioara va cădea. Lupta a fost prezentată duminică împotriva Zlinului, când victoria a venit cu 19 secunde înaintea celei de a treia sirene.De aceea astăzi manchaft va trebui să parcurgă mai mult de o sută la sută, ceea ce îi garantează lui Říha.

“Toată lumea merge la margine. Mai arată celelalte rezultate pentru noi. Trebuie să scăpăm de ele și să nu ne descurcăm. Dacă băieții se sapă și lucrează, se vor rupe. Se poate vedea că depresia se află pe ele, că ei nu cred și că nu există pace în cele din urmă. Dar este vorba despre îmbunătățirea jocului de putere deoarece acestea sunt dezastruoase. Noi nu îndeplinim ceea ce le numim noi. Trebuie să simplificăm combinația, va fi o vrajă.Jucătorii ar trebui să meargă la maxim, dar aceștia ar dori ca Rhya să ceară de la fani care și-au rezolvat recent propriile dispute, pe care Pardubice la simțit în joc.

“Sunt surprins că publicul sa despărțit. Trei cazane nu o pot vedea, și este o raritate. Oriunde mergem, acolo este un cazan. În loc să mergem împreună, suntem în afară. Nu înțeleg și îmi pare rău pentru pace. Nimeni nu se teme de asta, iar rivalii vor veni aici în pace. Eu nu spun că pot arunca cutiile pe ele, dar ele creează o atmosferă furtunoasă și îi pun pe jucători sub presiune. Apoi ne plătește și noi.Băieți trebuie să perceapă și să simtă că cineva este în picioare în spatele lor „a declarat Riha și indirect, a spus sprijin auditoriu.

“ Cred că fanii noștri ar trebui să ajute. Ei știu asta. Pot spune echipei că vrea și se bate joc. Accept că ar trebui să joace hochei mai frumos și mai agresiv, dar raportul acum încă lipici, care se poate realiza un număr de fani „, a adăugat antrenorul.